Bayram: Optisyen sayımız her geçen gün artıyor

Kocaeli Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Mehmet Bayram, 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü sebebiyle açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Mehmet Bayram, 2008 yılından itibaren resmen kutlanan Gözlükçüler ve Optisyenler Günü sebebiyle açıklamalarda bulundu. Tebrik mesajı yayınlayan Bayram, “Ülkemizde 2008 yılından itibaren 1 Haziran tarihi resmi olarak Gözlükçüler ve Optisyenler Günü olarak kutlanmaktadır. Bilindiği üzere optisyenlik ve gözlükçülük mesleği, çok eski ve köklü olmakla birlikte yetenek gerektiren bir meslek dalıdır. Toplum sağlığı için oldukça önemli olan mesleğimiz, insanlık var oldukça devam edecek, teknolojinin gelişmesiyle paralel şekilde gelişmeye devam edecek ve meslektaşlarımız her zaman vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmaya devam edeceklerdir.” dedi.

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Optik sektör çalışanlarına seslenen Başkan Bayram,” Gözlük, cam, çerçeve, lens ve birçok çeşidiyle gerek optik mağazalarımızda, gerek fabrikalarda üretim aşamasında, gerekse dağıtım ve teslimat noktasında optik sektör oldukça büyük ve geniş bir ağa sahip. Bu organizasyonun içinde yer alan her bir çalışma arkadaşlarımıza, tüm optisyenlerimize, gözlükçülerimize şükranlarımı sunuyor ve 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

OPTİSYEN SAYIMIZ ARTIYOR

Optisyenliğin son yıllarda oldukça popüler ve tercih edilir bir meslek olduğunu vurgulayan Bayram, “Üniversitelerimizde yetişmiş diplomalı optisyen sayımız her geçen gün artmaktadır. Meslektaşlarımızın sayısının artması, mesleğimizin daha da güçlenmesinin bir göstergesidir. Üniversitelerimizde birbirinden değerli akademisyenlerimiz geleceğin optisyenlerini yetiştirmekte ve büyük katkılar sağlamaktadır. Bu vesile ile optisyenlik programında eğitim gören öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin de 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme