• Haberler
  • Spor
  • Sakaryaspor'dan Burak Süleyman'a büyük şok!

Sakaryaspor'dan Burak Süleyman'a büyük şok!

Trendyol 1.lig'in 33. haftasında sahasında Tuzlaspor'a 2-0 mağlup olan Sakaryaspor'da Teknik Direktör Tuncay Şanlı ile yolların ayrılmasının ardından takım kaptanı Burak Süleyman da kadro dışı bırakıldı.

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Sakaryaspor, sahasında Tuzlaspor’a 2-0 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı. Tuncay Şanlı ile yollarını ayıran Sakaryaspor'dan kısa bir zaman sonra bir açıklama daha geldi.

TAKIM KAPTANI KADRO DIŞI BIRAKILDI

Sakaryaspor'da takım kaptanı olarak görev yapan Burak Süleyman'ın da kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Sakaryaspor'dan yapılan açıklamada ''Profesyonel futbolcumuz Burak Süleyman'a yönetim kurulumuzun kararıyla sezon sonuna kadar izin verilmiştir ve mevcut sözleşmesi sonlandırılmıştır.'' ifadelerine yer verildi.

TAKIM KAPTANI TUNCAY ŞANLI'YI ELEŞTİREN AÇIKLAMA YAPTI

Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Tuncay Şanlı'nın ayrılığını açıklamasının ardından sosyal medya hesabından eski teknik direktörünü eleştiren açıklamalar yapan Burak Süleyman, kadro dışı bırakıldığı bilgisine ulaşıldı..Burak Süleyman, yaptığı paylaşımda “Bu dünya böyledir. Haklı çıkmadan dinlemezler. Bir de suçlu çıkarırlar” dedi.

BURAK SÜLEYMAN İZMİT'E GELDİ

Sakaryaspor'da Tuzlaspor maçından sonra kadro dışı bırakılan Burak Süleyman'ın İzmit'e döndüğü öğrenildi.

 

 

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme