Tarihi maç: Portekiz-Türkiye 

2022 Dünya Kupası öncesi eleme maçlarının heyecanı devam ediyor. A Milli Takımımız Türkiye, bugün dünya devi ve turnuva takımı olan Portekiz'e karşı zorlu bir sınav verecek

Bu yılın sonlarında Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası Finallerine katılma hakkını elde edecek son takımlar bu günlerde belirleniyor. 
Eleme gurubu maçları  sonrasında play-off oynama hakkı elde eden Türk Milli Futbol Takımı, bu akşam Lizbon’da Portekiz karşısına çıkıyor.

Portekiz-Türkiye maçı saat 22.45’de başlayacak ve TRT-1’den canlı yayınlanacak. Play-off finaline çıkacak takım... Bu maçın sonunda belli olacak. 90 dakika berabere bitirse uzatmalar ve penaltı atışları var. 

Günümüzün efsane futbolcusu Ronaldo’yu da kadrosunda bulunduran ev sahibi Portekiz, maçın favorisi... Ancak Kuntz yönetiminde başarılı sonuçlar alan Türk Milli Takımı da çok formda... Türkiye bu akşam Portekiz’i yenip, finale yükselirse, 29 Mart Salı günü akşamı Konya’da İtalya-Makedonya maçının galibi ile karşılaşacak. Bu maçı da kazanan takım, Katar’a gitme hakkı elde edecek. 

Bu akşamki maç, Türk Milli Takımı için tarihi bir maç olacak. Türkiye güçlü rakibini yener ve finale yükselirse, çok sıkıntılı geçen bu günlerde ulusça büyük bir mutluluk yaşayacağız.
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme