Led ekranlar hakkında merak edilen detaylar

Teknolojik yeniliklerin artmasıyla beraber reklam sektörünün de bu yeniliklere ayak uydurduğunu görmek mümkün. Markaların, müşteri kitlelerine doğru şekilde hitap edebilmesinin geçerli yöntemlerinden birisi de, ürün ve kampanyaları hakkında düzenli olarak hatırlatma yapabilmeleridir. Bu hatırlatma sürecinin başarılı bir şekilde yönetilmesi de ancak ideal reklamcılık yöntemleriyle mümkün olur. Led ekran teknolojileri, günümüzde sıklıkla tercih edilen reklam aracılarından biridir. Etkin bir şekilde pazarlama imkanı sunan led ekranlar, günümüzde de pek çok marka ve firma tarafından tercih edilmektedir.

Peki, led ekranlar hakkında sıklıkla merak edilen sorular nelerdir?

İşte detaylar… 

LED EKRAN SEÇENEKLERİ NELERDİR? 
Led ekranlar günümüzde farklı birçok sektörün vazgeçilmez reklam araçlarından biridir. Led ekranlar kendi içerisinde iç mekan led ekran ve dış mekan led ekran olmak üzere iki kategoriden oluşur. Dış mekan led ekranlar, açık hava reklamcılığına uygun olarak tasarlanırken, iç mekan led ekranlar da kapalı alanlarda üstün performans gösterecek şekilde üretilmektedir. Led ekran seçenekleri aynı amaca hizmet etseler de, farklı özelliklerde üretilebilmektedir. Dış mekan led ekranlar, açık havada karşılaşılabilecek olumsuz koşullara karşı dayanıklı bir yapıdadır. Yağmur, kar, sis gibi hava olayları dış mekan led ekranların görüntü performansını etkilemez. Hava hangi koşulda olursa olsun, dış mekan led ekrana yansıtılan görüntü, insanlar tarafından kolaylıkla fark edilebilecek kalitededir. Bu nedenle de led ekran teknolojileri 7/24 reklamcılık hizmeti sunabilen aktif bir teknolojidir. 

İç mekan led ekranlar da, kapalı alanlara uygun olacak şekilde tasarlanan ürünlerdir. Mağazacılık sektöründe, hastanelerde, restoran ve kafe gibi işletmelerde iç mekan led ekranlara sıklıkla rastlamak mümkündür. Uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanan led ekranlar, ısınma yapmayan cihazlardır. Darbelere karşı dayanıklı olarak üretilirler ve uzun ömürlü bir kullanıma sahiptirler. Marka ve işletmelerin ürün, kampanya duyurularının başarılı bir şekilde yapılabildiği led ekranlar günümüzde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Led ekranlar; alışveriş merkezleri, havalimanları, stadlar, şehir merkezleri, mağazalar, otel ve restoranlarda karşımıza çıkabilmektedir. Kullanım alanlarına göre farklı özelliklerde tasarlanan bu cihazlar, etkin bir reklamcılığın vazgeçilmez seçenekleri arasında yer alır. 

LED EKRANLARIN PAZARLAMADAKİ ETKİSİ
Reklam sektöründe yoğun ilgi gören led ekranlar, beraberinde birçok avantajı da getirir. Farklı boyutlarda üretilmeye elverişli olan led ekranlar, hedef müşteri kitlesinin ilgisini çekebilecek yüksek görüntü kalitesine sahiptir. Dış mekanlarda tercih edilen led ekranlar, olumsuz hava şartlarından etkilenmez ve hava koşulları her nasıl olursa olsun metrelerce öteden kolaylıkla farkedilebilir. Aynı anda yüzlerce kişinin görüş açısında olabilecek ebatlarda üretilebilen led ekranlar günün her anında ürün ve hizmet tanıtımı yapma avantajı sunar. Led ekranlar, insan kalabalığının yoğun olduğu yerlerde daha fazla tercih edilir. Şehir merkezleri, avm’ler, stad ve havalimanları insanların en yoğun olarak bulunduğu bölgeler olması sebebiyle, burada led ekran teknolojileri sıkça tercih edilir. Alışveriş merkezlerinde tercih edilen led ekranlar, insanlara alışveriş merkezinde bulunan mağazaların ürün ve kampanyaları hakkında bilgi verir bu da satışların artmasında oldukça önemli bir detaydır. Led ekran teknolojileri ilgi odağı olmayı başaran ürünler olması sebebiyle işletme satışlarının artışında da etkin rol oynar. 

Bakmadan Geçme