• Haberler
  • Spor
  • Kocaelispor-Bandırmaspor maçının hakemi açıklandı

Kocaelispor-Bandırmaspor maçının hakemi açıklandı

Trendyol 1. Ligi 32. haftasında oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Kocaelispor-Bandırmaspor maçını Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Alpaslan Şen  yönetecek.

Trendyol 1. Ligi'nin 32. haftasında Kocaelispor, evinde Bandırmaspor'u ağırlayacak. 28 Nisan Pazar Günü saat 16.00'da oynanacak karşılaşmayı Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Alpaslan Şen yönetecek.
 

KARŞILAŞMA 14 NİSAN PAZAR GÜNÜ SAAT 16.00'DA

Kocaelispor'un 28 Nisan Pazar Günü saat 16.00'da Yıldız Entegre Kocaeli Stadı'nda oynanacağı Bandırmaspor maçını Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Alpaslan Şen yönetirken karşılaşmanın yardımcı hakemleri olarak Erkan Akbulut ve Samet Özkul görev yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Erdal Yılmaz açıklandı.

İÇ SAHADA KOCAELİSPOR MAÇI YÖNETMEDİ

Bu sezon Kocaelispor'un 25 Şubat'ta deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile 2-2 berabere kaldığı maçı yöneten Alpaslan Şen, iç sahamızda oynadığımız maçlarda orta hakem olarak görev yapmadı.

Alpaslan Şen, Trendyol 1.Lig'in ilk haftasında Kocaelispor'un sahasında Manisa Futbol Kulübü'ne 2-0 mağlup olduğu karşılamada dördüncü hakem olarak görev yaptı.

MAÇLAR TRT SPOR'DAN DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK YAYINLANACAK

Kocaelispor-Bandırmaspor karşılaşması 28 Nisan Pazar Günü saat 16.00'dan  itibaren TRT SPOR'dan diğer maçlarla birlikte dönüşümlü olarak yayınlanacak.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme