• Haberler
  • Spor
  • Kocaelispor'da kongre için imza çağrısı!

Kocaelispor'da kongre için imza çağrısı!

Kocaelispor'un eski yöneticilerinden, aynı zamanda da Kocaelispor Sevenler Derneği yönetim kurulu üyesi olan Ayhan Orhan, sosyal medya hesabından 'olağanüstü genel kurul' çağrısı yaptı.

Kocaelispor'un Spor Toto 1. Lig'den düşmesinin ardından Kulüp Başkanlığından istifa etmesi beklenen Engin Koyun'un devam kararı alması yönetimden istifalara neden olurken, bu kez üyeler harekete geçti. Kocaelisporu Sevenler Derneği yönetim kurulu üyesi olan Ayhan Orhan gece yarısında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm üyelere seslenerek, “olağanüstü genel kurul” çağrısı yaptı.

ÜYELERİMİZİ İMZA ATMAYA DAVET EDİYORUM

Kocaelispor'un eski yöneticisi Ayhan Orhan yaptığı açıklamada, "Yarın itibari ile Kocaelispor genel kurul çağrısında kullanılmak üzere en az 305 imza için saygıdeğer kongre üyelerimizi imza atmaya davet ediyorum. İmza için yarın öğlen saatleri itibari ile Akça Cami karşısındaki Tavukçu Necdet kardeşimizin dükkanında dilekçe olacaktır. İlginize teşekkür ederim şimdiden. İnşallah başkan kongre kararı alır sizlerin zahmetlerine gerek kalmaz. Fakat zaman kaybına tahammülümüz olmamalı" dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme