İşte Avrupa Kupaları'nda şifresiz yayınlanacak maçlar

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını ekranlara getiren TV8,5, 4-6 Ekim arasındaki yayın programını açıkladı. Açıklanan programa göre Şampiyonlar Ligi'nden 4 maç, Avrupa Konferans Ligi'nden ise 2 maç şifresiz yayınlanacak. 'Fenerbahçe-AEK Larnaca şifresiz mi? Monaco-Trabzonspor şifresiz mi yayınlanacak?' soruları da yayın akışının paylaşılmasının ardından yanıt buldu.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayarak bu sezon futbolseverleri memnun eden TV8,5, haftanın yayın programını açıkladı. Başarılı kanal, Salı’dan Perşembe’ye toplam 6 karşılaşmayı şifresiz ekranlara getirecek. Salı günü Şampiyonlar Ligi maçlarıyla başlayacak yayın serüveni, Perşembe günü Avrupa Konferans Ligi maçlarıyla sona erecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE 4 KRİTİK MAÇ TV8,5’TA
Şampiyonlar Ligi yayın haklarını elinde bulunduran TV8,5, Salı günü iki maçla yayınlara başlıyor. Açılış, Leverkusen karşısında farklı kazanarak kendine gelen Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi’nde henüz puanla tanışamayan Plzen arasındaki mücadele ile yapılacak. Bu maçın hemen ardından Club Brugge ile Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. 

Salı günü oynanacak iki kritik maçın ardından TV8,5 yayınlarına Çarşamba günü devam edecek. Çarşamba gününün açılışı Leipzig ile Celtic arasındaki karşılaşma ile yapılacak. Bu maçın hemen ardından bu sezon resmi maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen iki takım Portekiz’de kozlarını paylaşacak. Benfica-PSG maçıyla Şampiyonlar Ligi 3’üncü haftası tamamlanacak.

Salı
19.45 Bayern Münih-Plzen
22.00 Club Brugge-Atletico Madrid

Çarşamba
19.45 Leipzig-Celtic
22.00 Benfica-PSG

SİVASSPOR VE BAŞAKŞEHİR MAÇLARI TV8,5’TA
Konferans Ligi’ndeki iki temsilcimiz Sivasspor ve Başakşehir’in maçları ikinci maç haftasında olduğu gibi yine TV8,5’ta olacak. 

Perşembe günü 19.45’te ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Sivasspor, Kosova temsilcisi Ballkani ile karşılaşacak ve mücadele TV8,5’tan naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın ardından namağlup Başakşehir, Riga deplasmanında galibiyet arayacak. 22.00’deki Riga-Başakşehir karşılaşması da TV8,5’tan futbolseverlerle buluşacak.

Son iki haftadır Konferans Ligi maçlarını ekranlara getiren TV8,5’un ilerleyen turlarda Avrupa Ligi maçlarını da yayınlaması bekleniyor. 

Perşembe
19.45 Sivasspor-Ballkani
22.00 Riga-Başakşehir
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN