Hatipoğlu Başarı birlikte elde edildi

Özel Körfezi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu iki öğrencinin Türkiye Şampiyonları arasına girmesi ve sonrasında gerçekleşen ödül töreni ile bir kez daha eğitimde doğru olanı yaptıklarını gördüklerini ifade etti

Özel Körfezi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, iki öğrencinin Türkiye Şampiyonları arasına girmesi ve sonrasında gerçekleşen ödül töreni ile bir kez daha eğitimde doğru olanı yaptıklarını gördüklerini ifade ederek, “Bizimle birlikte gurumuza ortak olan ve çocuklarımızı ödüllendiren başta Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan’a, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şeref Yüksel Bölükbaşoğlu’na, Özel Körfezim Kurucuları Naci Akçay ve Hasan Yıldız’a, öğrencilerimiz Özlem Merve Koca ve Sena Cimşit ile Ailelerine teşekkür ederim” dedi.

Azmi Cihat Hatipoğlu, elde edilen başarının ekip çalışmasıyla gerçekleştiğini de sözlerine ekleyerek, “Başarı tüm okulunuz idareci ve eğitimci kadroları ile öğrencilerimiz ve velilerimize aittir. Yaşadığımız gurur, hepimizin ve tüm Körfezindir. Bu gurur tablomuzda yer alan öğrencilerimiz ve velileri ile başarı tablomuzu yansıtan basınımıza da Ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nın iki öğrencisi Özlem Merve Koca ve Sena Cimşit, yapılan LGS sınavlarında tüm soruları doğru yanıtlamış ve tam puan alarak Türkiye Şampiyonları arasında yer almışlardı. Bununla ilgili gerçekleşen törende de öğrencilere hediyeleri, okul idaresine de başarı belgeleri verilmişti.

Bakmadan Geçme