CHP'li gençler iddialı

Yerel seçim startını veren Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Örgütü bir yandan da ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Gençlik Kolları İl Örgütü, Mart 2019 da gerçekleşecek yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan da ilçe örgütlerini ziyaret eden devam eden CHP’li gençler önceki akşamda Çayırova ilçesinde gençlik kolları ile buluştu. İlçe’nin çalışmaları hakkında bilgi alıp, yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

ANDIZ, “DAHA FAZLA ALANDA OLACAĞIZ “

İlçe binasında gerçekleşen toplantıda konuşan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, seçimlere özveri ile hazırlandıklarını belirtti. Yerel seçimlerin öneminden bahseden Andız, “İzmit’te ne kadar iddialı isek Çayırova’da da o kadar iddialıyız” dedi. Bu ekonomik krizden çıkışın CHP ile olacağını dile getiren Andız, “ Ülkemizdeki ekonomik krizi vatandaşlarımızda artık yavaş yavaş hissetmeye başladı.Bugünler daha iyi günlerimiz bu gidişata bir son demenin adı 29 Mart seçimlerinden geçer. Biz gençlik kolları olarak bu seçimleri fazlası ile önemsiyoruz. Adaylarımızında belirlenmesi ile beraber gençlik kolları olarak daha fazla alanda olacağız çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız “ ifadelerini kullandı.

SÜMBÜL, “GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK “

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çayırova Gençlik Kolları İlçe Başkanı Erdem Sümbül, İl olarak Andız ve yönetimin her zaman kendilerine destek verdiğini söyleyerek teşekkür etti. İlçe’de yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi veren Sümbül, “Seçimlere güçlü bir gençlik alt yapısı ile hazırlanıyoruz. Örgütlenme ile ilgili yeni bir çalışma başlattık. Bütün genç üyelerimizi tek tek arayarak seçimlerde beraber mücadele etmeye davet ediyoruz “ diye konuştu. Çayırova’da iddialı olduklarını ifade eden Sümbül, “Hedefimiz belli. Gençlik olarak hedefimize ulaşmak için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk “ dedi.

Bakmadan Geçme