'Basın önce övdü, sonra suikastçı ilan etti' dedi

Körfez'de evinin kilerini atölyeye çevirip yasaklı kesici alet ile suikast bilekliği ürettiği gerekçesiyle, jandarma ekipleri tarafından yakalanan Nazım Özdemir, basın mensuplarına sitem ederek, '3 yıl önce basın beni öve öve manşetler attı, şimdi terörist ilan ettiler' dedi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, geçtiğimiz günlerde Körfez’in Hacı Osman Mahallesi’nde ikamet eden Nazım Özdemir’in evinin bodrum katında kesici aletler ürettiği ihbarı alması üzerine hareket geçerek, operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda atölyeye çevrilen kilerde malzemelere el konularak, Özdemir hakkında işlem başlatılmıştı. 

3 YIL ÖNCE BASIN BENİ ÖVE ÖVE MANŞETLER ATTI
Yaşanan bu olayla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki, evli, iki çocuk babası Nazım Özdemir, “3 yıl önce basın beni öve öve manşetler attı, şimdi terörist ilan ettiler. Bu benim Ata mesleğim… 1800 yıllarından itibaren bu mesleği atalarımız yapıyor. Ülkemizde bu işi yapan on parmağı geçmez. Çocuğuma bile öğretmeye çalışıyorum. Fakat bazı kişilerin şikayeti üzerine, 6 Mayıs akşamı jandarma evimi basarak, internet satışı peynir ekmek gibi olan ürettiğim bıçaklarımı alarak gitti. O akşam evde yoktum. Ailemin yaşadığı olay hala etkisi sürüyor” dedi. 

VATAN HAİNİ OLDUM
Ata mesleğini zor imkanlarla sürdürmeye çalıştığını da ifade eden Özdemir, “Evimi jandarma basarak, tüm medya da suikastçı olarak ilan edildim. Benim tek suçum burada ruhsatım olmadığıdır. Bıçak satışlarımı yurtdışına bile yapıyorum.  Benim yaptığım bıçaklar dünya kalitesi üzerindedir. Bu konu hakkında Kocaeli’de bazı yetkililerle görüştüm. Çok yakında da ruhsat alarak, Ata mesleğimi çocuğumu da öğreterek, bu mesleğin devamını sağlayacağım” ifadelerine yer verdi. 

SÖĞÜT’E SESLENDİ
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te de seslenen Nazım Özdemir, “Elimden tutun. Belediye adına bu bıçakları üretelim. Dünya, Körfez ilçesini bıçakları ile tanısın” dedi.

(Haber: Metin Yurt)


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Nazım Özdemir 11 Mayıs 2022 12:11

Çok Teşekkür ederim zirve Ğazetesine emeyi ğeçen herkes den Allah’a razı olsun

Bakmadan Geçme