Zen Motors'un rakibi Bahçeşehir

Tv 8 Acun Medya tarafından İstanbul'da düzenlenen Mini Futbol Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden Zen Motors takımı yarın akşam Bahçeşehir Mutfak Kozmetik takımı ile çeyrek final maçına çıkacak. Maçın başlama saati ise 22.00...  

Türk futbolunda iz bırakmış birçok önemli oyuncunun yer aldığı turnuvada şehrimizi temsil eden Zen Motors takımı ön eleme müsabakasında Mahmood Coffee İstantep takımını eleyip çeyrek final hakkını elde etmişti. Kocaelisporlu eski futbolcular Nuri Çolak ve Engin Öztonga’nın da forma giydiği Yeşil-Siyahlı ekip çeyrek final maçında yarın akşam (Cuma) Bahçeşehir Mutfak Kozmetik takımı ile karşı karşıya gelecek.

ZORLU MÜSABAKAYA ÇIKACAK
Kocaeli ekibi bu maçı kazanırsa yarı finale kalacak. İstanbul Ayazağa’daki nın bulunduğu alanda oynanacak maçın büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor. Diğer çeyrek final karşılaşmaları da aynı gün içinde oynanacak. Temsilcimiz Zen Motors çeyrek finali geçerse yarı finalde, Mert Korkmaz, Cihan Haspolatlı ve Volkan Arslan gibi Kocaelispor forması giymiş futbolculardan oluşan Yeşilyurt takımı ile geçen yılın şampiyonu Ankara temsilcisi Modadil maçının galibi ile karşılaşacak. Yarı final maçı ise Cumartesi günü saat 20.30’da oynanacak.

 

Bakmadan Geçme