Zafer Partisi bugün Belsa'ya yürüyecek!

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hakkında ortaya atılan iddialar sebebiyle '50 milyon nerede?' sloganıyla hazırlattıkları pankart ile bugün Belsa Plaza'ya yürüyeceklerini duyurdu

Ümit Özdağ’ın genel başkanı olduğu Zafer Partisi, İzmit Belediye Meclisi nisan ayı toplantısında AK Partili meclis üyelerince gündeme getirilen iddiaların üzerine bugün İzmit Endüstri Meslek Lisesi önünden İzmit Belediyesi'nin bulunduğu Belsa Plaza binasına kadar yürüyecek. 

50 BİN TL NEREDE?

 Zafer Partisi İl Başkanı Vedat Çalık, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hakkında ortaya atılan “50 milyon TL’yi doğrudan teminle yeğenlerine ve yandaşlarına dağıttı” iddiası üzerine harekete geçti. Çalık, bugün yapacakları yürüyüş sonrasında İzmit Belediyesi önünde yandaşa ve yeğenlere doğrudan temin yoluyla dağıtıldığı iddia edilen 50 milyon TL’nin hesabını soracaklarını söyledi.

GÖRSEL DE HAZIRLATTI

Belsa Plaza önünde “İzmit Halkını Soydurmayacağız” başlıklı bir açıklama yapacak olan Çalık ve yönetimi, bir de görsel hazırlattı. CHP’nin “128 milyar dolar nerede?” şeklinde hükümete karşı kullandığı sloganın bir benzerini CHP’li belediyeye karşı kullanan Çalık ve yönetimi, pankarta, “50 milyon TL nerede?” yazdı. Zafer Partisi şık olarak ise “Yeğende”, “Yandaşta” ve “Hepsi” seçeneklerini sundu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme