Yığılcalılar piknik şenliğinde buluştu

Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Derince'de geniş katılımlı Piknik Şenliği organizasyonu düzenledi.

Göreve geldiği günden bu yana bir çok etkinliğe imzasını atan Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nezih Ekrem Keleş ve Yönetim Kurulu, bu kez Yığılcalıları piknik şenliğinde buluşturdu. Kocaeli'de yaşayan Yığılcalıların Derince Çenedere Mesire Alanında geniş katılım ile bir araya geldiği etkinlikte unutulmaz anlar yaşandı. Yoğun katılımın olduğu organizasyon uzun zamandır dernekler arasında yapılan en güzel etkinliklerden biri oldu.

KATILIM
Programa, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ak Parti Kocaeli il Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Derince ilçe Başkanı Koray Merdan, Ak Parti Derince Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, MHP Kocaeli il Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Ülkü Ocakları Kocaeli il Başkanı Abdulkadir Özdemir, Ülkü Ocakları Derince ilçe Başkanı Ömer Faruk Kaliçci,CHP Kocaeli il Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Derince ilçe Başkanı Elvan Sarım, CHP Derince Belediyesi Meclis Üyeleri İYİ Parti Düzce il Başkan Yardımcısı Kadir Erdoğan, İYİ Parti Düzce il Başkan Yardımcısı ibrahim Çengel, İYİ Parti Yığılca ilçe Başkanı Hüseyin Temizel, Y.Refah Partisi Derince ilçe Başkanı Yakup Güzeltepe, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Bekir Sargın, Gebze Düzceliler Derneği Başkanı Durmuş Yağcı, Kocaeli Adıyamanlılar Derneği Başkanı Sinan Yılmaz katıldı. 

DERNEKLEŞMENİN AMACI PAYLAŞMAKTIR

Yığılcalılar Derneği Başkanı Nezih Ekrem Keleş konuşmasında; “Bugün bizleri yalnız bırakmayıp, bu sıcak havaya rağmen alanı dolduran tüm hemşerilerimize ve misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten bugün çok önemli bir görevi hep birlikte ifa ediyoruz. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın nişanesi olan bu tür organizasyonlar, etkinlikler birbirimize daha da kenetlenmemize vesile oluyor. Dernekleşmenin asıl amacı, paylaşmak ve yardımlaşmaktır.

KAYNAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Dernek olarak, Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz iftar programında, İshakçılarda düzenlediğimiz gençlerle piknik etkinliğinde ve diğer organizasyonlarda bir araya gelmenin, kaynaşmanın ne denli önemli olduğunu hep birlikte gördük. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ben ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım sevincinizde ve hüznünüzde daima hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 

PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Bu anlamda Kocaeli Yığılcalılar Derneği olarak özellikle Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 100 ailemize gıda kolisi dağıttık, yetim gülünce dünya güler anlayışıyla 40 yetim çocuğumuza kıyafet hediye kartı dağıtarak onların yüzünde bir tebessüm oluşturmaya çalıştık, ayrıca zorda ve darda olan hemşerimizin yanında olduk, destekledik ve bu desteklerimizi sürdürmeye de devam edeceğiz. Tabi bu etkinlerimizi yaparken bizlerden maddi desteklerini esirgemeyen çok değerli hemşeri ve işadamlarımız var. Kendilerine sizler vasıtasıyla tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Bu anlamda fani dünyada, şu gök kubbede hoş bir sada bırakabilirsek ne mutlu bizlere” dedi.

Programa katılan misafirlere ve destek veren sponsorlara teşekkür etti.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme