Rahmeti bol olsun..

Koronavirüs, namus ve dürüstlük abidesi olan güzel bir insanı hayattan kopardı.
Bir süre önce yayınlanan "Çorbacı Erdoğan" başlıklı yazıma istinaden aramış, duygulandığını ifade ederek teşekkür etmişti.
Koronavirüs tedbirleri kapsamındaki kısıtlamalar sona erdiğinde Vezirçiftliği'ndeki lokantasında buluşup sohbet etmek için sözleşmiştik Ahmet Erdoğan ile.
Kısmet olmadı.
Koranavirüse karşı kaybetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aynı babadan abisi olan Yuvacıklı Kavurmacı rahmetli Hasan Erdoğan'ın oğlu Ahmet Erdoğan, kelimenin tam anlamıyla dürüstlük ve namus abidesiydi.
Recep Tayyip Erdoğan'ın sultasındaki Ak Parti'de siyaset yaparak kartvizitçilikten matbaa imparatorluğuna, ofis-boy ve korumalıktan genel müdürlüğe, şip şip terlikle yuvacık belediyesinin basın bültenini yerel gazetelere servis yapanların trilyoner olduğu sürede Ahmet Erdoğan geçimini lokantacılıkla sağladı.
Recep Tayyip Erdoğan ile yakınlığını öğrenen ihale avcılarının masaya koydukları avanta destelerini elinin tersiyle itti.
Sülale zincirinde adını taşıyan ve üst düzey bürokraside terfi peşinde koşanların izzet ikramıyla geçindiği tespit edildiği için Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Bakanlık binalarına girmesi yasaklanan Ahmet Erdoğan ile karıştırılmış olmasından dolayı büyük üzüntü duyuyordu.
Merkezi iradenin Kocaeli'de ki yöneticilerinin işyerini ziyaretleri sırasında nasıl davranacağını şaşırır, alçak gönüllü olma tavrını derinleştirirdi.
Velhasıl, çok mükemmel bir insandı Ahmet Erdoğan.
Kim bilir, sözleştiğimiz sohbet gerçekleşseydi neler neler anlatacaktı?
Ama kısmet olmadı.
Allah'ın rahmeti bol, mekanı cennet olsun..

Yazarın Diğer Yazıları