Hürriyet, nereye koşuyor? -

Hürriyet, nereye koşuyor?


İzmit Belediye Başkanlığı koltuğundaki görev süresinde 14 ayı geride bırakan Fatma Kaplan Hürriyet, Ak Parti adayı Sibel Gönül karşısında kazandığı seçim zaferinin mimari sayılan parti örgütünü takmıyor.
2019 yerel seçimi sürecinde varını yoğunu ortaya koyan, vekil ilçe başkanı Hakan Çakar'a, başkanlık koltuğuna oturduğu gün itibariyle cami önüne terk edilmiş bebekler gibi evlatlık muamelesi yapmaya başlayan Fatma Kaplan Hürriyet, örgüt tanımazlığını CHP Kocaeli İl Kongresi sürecinde de gösterdi.
İl başkan adayı Hikmet Erenkaya'yı destekler görünen Hakan Çakar'ı iyice gözden çıkaran Hürriyet, her ne hikmetse il başkanı seçilmesinde önemli rol oynadığı Harun Yıldızlı ile köprüleri de atmak üzere.
Örgütten gelen önerileri dikkate almadığı gibi, umursamaz tavırlarla küçük dağları yaratmış havalar sergileyen Fatma Kaplan Hürriyet'in, seçim ittifakı yapılan İYİ Partililere oldukça iyi davrandığı söyleniyor.
Mesela, İYİ Parti kontenjanından meclis üyesi seçilen Yaşar Kardeş'e, eşi için Sarpaş yönetim kurulu üyeliğini teklif etmiş. Hürriyet'in önerisini Yaşar Kardeş'in eşi, tüyü bitmedik yetim hakkı yiyen bankamatikçi olmayı kabul etmeyeceğini belirterek reddetmiş.
Elbetteki riyaset makamına ulaşılması mücadelesine katkı verenler bir şekilde taltif edilmeli, gururları okşanmalı.
Ancak, Fatma Kaplan Hürriyet nereden gelip nereye koşacağını şaşırdığı için ana kadavrayı tuz buz edip dağıtırsa eğer, bir sonraki seçim de yol arkadaşı bulamayacak.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
15Kas

Atatürkçü Hürriyet!

02Kas

Konser, Hürriyet'i duman etti!

08Eyl

Olmayınca olmuyor..

10Tem
26Haz

Doğruya doğru..!