Büyükakın'a yakışmadı! -

Büyükakın'a yakışmadı!


Koronavirüsün ölümcül etkisi henüz ciddiyetini korurken, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlunu baş göz ettiği nikah ortamında Bin 500 kişinin sosyal mesafe kuralını hiçe saymış olması Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın düştüğü açmazın yanında solda sıfır kalır.
Çünküüü!
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman etnik statüsü gereği oğlunun nikah töreninin hısım akraba ile hemşehrilerin yığınsal bağlamda katılımını arzuladığı için Koronavirüse karşı alınan önlemlerin en başında şart koşulan sosyal mesafe kuralını ihlal etmiştir.
Bu nikah törenine katılan Ak Partili milletvekilleri ve partinin yöneticileri de Cemil Yaman'ı mutlu gününde yalnız bırakmak istemedikleri için maskenin işlevsiz kaldığı mahşeri kalabalığa dahil olmayı göze almışlardır.
Cemil Yaman'ın hısım akraba ve hemşehrileri siyasi rantiyesi kayda değer görünen nikah töreninde bulunmaktan son derece memnun olmuşlardır.

Maske takmış olmanın koronavirüs tehlikesine karşı zerre kadar önleyici olmadığını bile bile bu memnuniyetten mahrum kalmamışlardır.
Ancaaak!
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın Koronavirüse yeni yaşam alanı açacak mahiyitteki bu devasa kalabalığın oluşmasına sebep olan nikahı bizzat kıymış olması akıl almaz bir durumdur.
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, oğlunu baş göz edeceği nikahı kıyması için Büyükakın'dan ricacı olduğu muhakkak. Ancak, Tahir Büyükakın'ın bu ricayı Cemil Yaman' ı kırmadan reddetmesi gerekirdi.
Çünküüü, Kocaeli'de ki birçok billboard Büyükakın'ın maskeli fotosuyla Koronavirüse karşı alacağımız tedbirleri içermekte. Ne buyuruyor Başkan Büyükakın?
TEMİZLİK-MASKE-MESAFE kuralını sloganlaştırıp TAMAM mı diye soruyor?
Elbetteki doğru.
Amma velakin, halkına öğütlediği kuralı ihlal etmesi doğru olmadı.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
15Kas

Atatürkçü Hürriyet!

02Kas

Konser, Hürriyet'i duman etti!

08Eyl

Olmayınca olmuyor..

10Tem
26Haz

Doğruya doğru..!