Böyle olmaz..! -

Böyle olmaz..!


İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan, görevinde bir yılı geride bırakmak üzere. Bir yıl, hizmette devamlılık esası göz önünde bulundurulursa eğer, kısa bir zaman dilimi sayılmaz..

Ne var ki , bir yıllık süre belediye meclisinde çoğunluğu elinde bulunduran Ak Partili üyelerin kısır muhalafet anlayışları sebeptir ki, İzmit halkı için kayıp zamandır.

İzmit Belediye Meclisinde sayısal üstünlüğe sahip olan Ak Partili üyeler, neredeyse her toplantıda Başkan Kaplan'a sert muhalefet etmeyi siyasi zafer olarak gördüler.

Başkan Hürriyet, semt kreşi açılmasını önerdi, reddettiler.

Ak Partili belediye başkanı Nevzat Doğan'ın musalla taşına bıraktığı Cedit Kentsel Dönüşüm projesini başlatmak için gerekli olan kredi temini konusunu aylarca ötelediler. Halk Süt için gerekli olan kredinin kullanılması için gerekli yetki de defalarca reddedildi, son birleşimde yine komisyona gönderildi. Başıboş sokak hayvanlarının insan sağlığını tehdit unsurunu ortadan kaldırmaya dönük Veteriner İşleri Müdürlüğünün ihdas edilmesine, Basın Müdürlüğü ile Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün çok daha nitelikli hizmet verebilmesi için ayrı ayrı teşkil edilmesiyle ilgili önergeyi de reddettiler.

Ak Partili üyelerin ,alkolle ilgili önergelerde ne denli hassas olduklarını cümle alem biliyor.

Başkan Hürriyet , alkolle ilgili önergelerin reddedilmesine tepki göstermediği gibi, bu konuda geri adım attığı için partililer tarafından yönetimin eleştirilere " ben şehrin alkol ile ilgili problemini çözmek için göreve talip olmadım, hizmet etmek için aday oldum" şeklinde yanıt verdi.

Hal böyleyken, Ak Partili üyelerin Başkan Hürriyeti köşeye sıkıştırma gayretleri ne kadar takdir görür.

Bize göre hiç..

Ammaa velakin, böyle de olmaz.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
15Kas

Atatürkçü Hürriyet!

02Kas

Konser, Hürriyet'i duman etti!

08Eyl

Olmayınca olmuyor..

10Tem
26Haz

Doğruya doğru..!