Atatürkçü Hürriyet! -

Atatürkçü Hürriyet!


İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, aktif siyasi hayatında özü-sözü bir olmayan karakter olarak bilinmekte.Ana başlık  itibariyle AK Parti'li Başkan Nevzat Doğan'ın mahalle halkını hüsrana uğrattığı Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tamamlayacağına ilişkin  seçim öncesi vaadini yerine getirmeyip, topu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne atması, seçilmesi halinde seçmenler ile kurulacak  bağın güçlendirilmesi ve riyaset makamı kapısının sonuna kadar halka açık olacağı gibi vaatlerin yerinde yeller esmekte..
Bunlar, örgüt ve seçmen zemininde takdir görecek başlıklar.
Hürriyet'in Atatürkçülük adına kestiği ahkamlar ise sözü ile özü arasında uçurum olduğunun kanıtıdır.

Neredeyse her fırsatta Atatürk'ten, ulu önderin ilkelerinden söz etmeyi maharet sayan Fatma Kaplan Hürriyet, CHP'li belediye başkanı kimliği ile Atatürk karşıtı dernek ve yapılanmalarla el bebek, gül bebek ilişkide.
Atatürk düşmanı derneklerin kongrelerine,  belediyeyi temsilen heyet gönderen Başkan Hürriyet, ne kadar ilginçtir ki Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi'nin kapısını açmamıştır.

Artık anlayın Başkan Hürriyet'in keskin bir Atatürkçü olduğunu!
10 Kasım Atatürk'ü Anma  Etkinliği kapsamında ADD Kocaeli Şubesi' nin Anıtkabir ziyareti için gerekli ulaşım hizmeti, AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın talimatıyla verilmiş.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sözde Atatürkçülüğü ile ne kadar övünse azdır.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
15Kas

Atatürkçü Hürriyet!

02Kas

Konser, Hürriyet'i duman etti!

08Eyl

Olmayınca olmuyor..

10Tem
26Haz

Doğruya doğru..!