Tahsin  Keskin

Yine hata yapıyorlar

Tahsin Keskin

Kocaelispor, transfer çalışmalarına devam ediyor, ancak bazen öyle transferler yapılıyor ki akıllara zarar!

Bu kadar da olmaz diyorum artık!

Kocaelispor, Ahmet Sağat ile anlaştı.

Eminim, okuyucularımızın çoğu Ahmet Sağat kim, adını hiç duymadım, diyecektir.

Ancak bizim futbol dahisi yöneticilerimiz Ahmet Sağat için Samsunspor’a 7 Milyon TL bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncu 14 milyon TL de yıllık maaş alacak. Üstelik Kocaelispor, Sağat’ın bonservis bedelini peşin verecek.

Sanki Süper Lig takımları bu oyuncunun peşindeymiş gibi hareket ettiler

Oysa Samsunspor’da forma şansı bulamayan 28 yaşındaki Ahmet Sağat, geçen yıl Çorum FK’ya kiralanmıştı.

Çorum FK’da 28 maça çıkan Ahmet Sağat, 8 gol 1 asistle oynadı.

Ahmet Sağat, çok kötü bir oyuncu değil ama bonservis bedeli ödenerek alınacak bir oyuncu da değil.

Bizimkiler bunu idrak edemiyor sanırım.

Bol keseden paraları dağıtıyorlar işte.

Kocaelispor yönetimi, oldukça iyi oyuncular da transfer etti, ama çok kötü transferleri de var.

Şimdi Kocaelispor’un transferlerini tek tek irdeleyelim…

Aaron Appindangoye, Stoper: Bana göre Trendyol 1.Lig’in en iyi üç stoperlerinden biri. Çok doğru bir tercih. Kağıt üzerinde yaşı 32 görünüyor ama bu oyuncunun daha yaşlı olduğunu düşünüyorum. Çok tecrübeli, ekip oyunan uyan, çok iyi bir kesici. Kocaelispor’a ilaç gibi gelecek.

Tarkan Serbest, Stoper: Trendyol 1.Lig ortalamasında bir oyuncu. Tarkan’dan çok şey beklememk gerekiyor. Göztepe’nin kadroda düşünmediği ve yolları ayırmak için çalıştığı bir oyuncuydu, biz hemen yapıştık, aldık. Ne Burak Öksüz’den ne de Yusuf Abdioğlu’dan daha iyi. Çok iyi bir yedek aldık.

Emre Gedik, Sol Bek: Geçen yıl Göztepe forması giyen bu oyuncuyu kim ve nasıl transfer etti bilmiyorum ama bu oyuncu ile ilgili bildiğim tek gerçek; İstikarlı bir oyuncu olmadığı ve kalitesiyle 1.Lig’de oynamasının çok zor olduğunu düşünüyorum.

Furkan Özyapı:  Gölcükspor’da yetişip 150 bin lira bonservis bedeli ile İnegölspor’a giden Furkan Özyapı, ilk kez 1.Lig’de Kocaelispor forması giyecek. Bu oyuncu görüp, beklemek gerekiyor.

Pedrinho, Merkez Orta Saha: Geçen yıl Süper Lig’de forma giyen Pedrinho, Ankaragücü’nün en istikrarlı oyuncularından biriydi. 1.Lig’de başarılı olacağını düşünüyorum. İyi bir transfer…

Muharrem Cinan, Sol Bek: Kocaelispor’un Ankara Keçirönegücü’nden transfer ettiği 26 yaşındaki Muharrem Cinan için tam 12 milyon bonservis bedeli ödeyeceğini ilk duyduğumda inanamamıştım, hala inanamıyorum. Fiyatı ile kalitesi orantılı değil. Umarım ben yanılırım.

Ahmet Oğuz, Sağ Bek: Yerinde bir transfer.

Ryan Mendes, Sol Kanat: Trendyol 1.Lig’in en iyi birkaç transferinden biri. Bu transfer için yönetimi tebrik ediyorum. Yaşlı ama çok kaliteli bir transfer. Mendes, birkaç maça damga vurur ve adından çok söz ettirir.

Oğulcan Çağlayan, Sol Kanat: Yetenekli ama yeteneklerini bir türlü ortaya koyamayan ve istikrarsız bir oyuncu. Sık sık İstanbul’da gece hayatına devam ederse yine hayal kırıklığından öteye gidemez.

Yorumlar 2
Özcan 17 Temmuz 2024 19:34

Abi nasıl kimse tanımıyor Ahmet sağati ya adam bı kaç sene önce gol kralı olmuştu yapmayın abi ya

Bu Gazeteci Kimdir 17 Temmuz 2024 19:31

Ahmet Sağat kim diyen adam bu ligi kesinlikle bilmiyordur. Doğru transfer yanlış transfer tartışılır. Hocanın oyununa uygun mudur değil midir? Camianın beklentisini karşılar mi? Herkesin farklı görüşü olabilir. Ama "bir çoğunuz kimdir diyecektir" derseniz, O ahmet in değil sizin yetersizliğiniz olur. Çok değil birkaç sezon önce bu ligin kol kralıydı. Yedek oturduğu Çorum da bile ikinci sezon bizim forvet diye aldığımız adamların toplamından daha çok gol attı. Ahmet bence iyi transfer. Daha kalitelisi bulunduğunda yedekten katkı vermektende geri durmayacaktır

Yazarın Diğer Yazıları