Tahsin  Keskin

Kurtulduk sanmayın! Daha kötüsü geliyor!

Tahsin Keskin

Kocaeli’de uzun yıllardır vinç operatörlüğü yapan ve bir yıl kadar önce adına açtığı Kocaeli Halk Gazetesi ile şehrin önemli isimlerine yalan ve iftira haberler ile saldıran Faruk Bostan ve yalan haberleri hazırlayıp gazeteye yazdırdığı iddia edilen manevi ortağı Abdullah Kaya, ‘ŞANTAJ’ yaptıkları iddiasıyla dün İzmit’te gözaltına alındılar.

Şimdi emniyette sorguları devam ediyor.

Bundan sonraki süreç bağımsız Türk Yargısı’nın görevi ve suçlu olup olmadıklarına Yüce Türk Mahkemeleri karar verecektir.

Sayın hakim ve savcılarımıza güvenimiz tam olduğu için bu konu ile ilgili herhangi bir yorum yapmak haddimize değildir.

Ancak, Faruk Bostan ve Abdullah Kaya’nın gözaltı kararı ile İzmit’in derin bir nefes aldığını belirtmek isterim.

Yalan, iftira ve şantaja uğramaktan endişe eden bir çok iş insanı beni arayıp mutluluklarını dile getirmesi gerçekten çok manidar oldu.

Peki, ben mutlu muyum?

Yemin ederim mutlu değilim.

Ancak Faruk Bostan ve Abdullah Kaya’nın yaptıklarını düşündükçe kızgınlığım artsa da onlara üzülüyorum artık.

İki ŞİZOFREN dört RUH ile karşı karşıyayız sanırım.

Çünkü aklı başında olan birisi bunların yaptıklarını asla yapmaz, yapamaz.

Dediğim gibi bundan sonrası yargının işi ve bütün benliğimle Türk adaletine güveniyorum.

Şimdi gelelim asıl konumuza…

Faruk Bostan ve Abdullah Kaya’nın gözaltı kararı ile yalan, iftiradan kurtulduk diye kimse sevinmesin.

Çok açık ve net yazıyorum;

Faruk Bostan ve Abdullah Kaya’dan çok daha büyük bir tehlike Vadi Besicilik’in sahibi Cezmi Çiçek’tir.

Çünkü bu adamın FETÖ geçmişi nedeniyle çok daha tecrübeli ve medyayı çok daha usta kullandığını düşünüyorum.

Ne demek istiyorum, hemen anlatayım.

Faruk Bostan ve Abdullah Kaya dün gözaltına alınınca İzmit’teki bazı gazeteler, Bostan ve Kaya’nın Vadi Besicilik’in sahibi Cezmi Çiçek’in şikayeti ile gözaltına alındığını yazdı.

Okuduklarıma inanamadım, çünkü inanılır gibi değildi.

Güya Faruk Bostan ve Abdullah Kaya, Vadi Besicilik ve sahibi Cezmi Çiçek hakkında haberler yaptığı için gözaltına alınmış.

Böyle saçma bir şey olabilir mi?

Sizin amacınız ne?

Siz kafayı mı yediniz, yoksa bu milletle dalga mı geçiyorsunuz?

Nasıl yalancı ve utanmaz gazetecilersiniz?

Bu tür bir haberi Faruk Bostan gibi gazeteciliğe yeni girmiş, kıblesi belli olmayan, ilkesiz bir adam yapıyor olsa anlarım da yıllarını gazeteciliğe vermiş birilerinin bu tür haberler yaparak kamuoyunu yanıltmak istemesi ne demektir?

Bu kadar da mı gazeteciliği ayaklar altına almaktan hiç çekinmiyorsunuz?

Rezilsiniz, rezil.

Acaba yapılmak istenen Cezmi Çiçek hakkında şarbon ve FETÖ haberleri yapan Faruk Bostan ve Abdullah Kaya, gözaltına alındı, başka haber yapanlar da Cezmi Çiçek’ten korksun ve bir daha Cezmi Çiçek hakkında haber yapılmasın mı?

Yoksa Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın büyük bir titizlikle yürüttüğü bu soruşturmayı birileri sulandırmaya mı çalışıyor?

Yoksa yukarıdakilerin her ikiside mi amaçlanıyor.

Yani;

Hem Cezmi Çiçek, yaptırdığı bu haberlerle pisliklerini gözler önüne seren bizim gibi gazetelere gözdağı verecek, hem de iktidara muhalif bazı gazeteler bu tür haberlerle kent kamuoyunda gerçekleri yazanlar tutuklanıyor havası ile adli makamları zan altında mı bırakacak?

İsyan etmemek elde değil.

Siz kimsiniz ve kime hizmet ediyorsunuz Allah aşkına?

Bunlar neyi amaçladı bilmiyorum ama gerçeği ben size tek cümle ile anlatayım;

İki yalancı ve iftiracı Şizofren Faruk Bostan ve Abdullah Kaya, Kocaeli Ticaret Odası Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı hakkında ‘’Şantajla para istediği’’ iddiasıyla açılan bir soruşturma ve bu soruşturma ile ilgili bir kaç ismin daha Faruk Bostan ve Abdullah Kaya’dan şikayetçi olduğu gerçeği vardır.

Bu arada Cezmi Çiçek de Faruk Bostan ve Abdullah Kaya hakkında yapılmış çok önemli bir soruşturma fırsatı yakalamışken ‘’Ben de şikayetçiyim’’ demiş.

Olay bundan ibaret.

Yok öyle, Cezmi Çiçek, Faruk Bostan ve Abdullah Kaya hakkında şikayetçi olmuş da gözaltı kararı verilmiş.

Cezmi Çiçek’in siparişleriyle yalan ve düzmece olarak hazırlanan bu haberlere kesinlikle inanmayın.

Üstüne basa basa tekrar yazıyorum;

Cezmi Çiçek’in şarbonlu etleri Kocaeli Halkı'na yedirdiği haberi doğrudur ve hatta belgesi de devletin elindedir.

Ayrıca 360 ton hayvan dışkısını Beyoğlu Deresi’ne bırakarak Gölcük Sahili’ni berbat eden ve 367 bin lira para cezası kesilen yine Cezmi Çiçek’in sahibi olduğu Vadi Besicilik firmasıdır.

Vadi Besicilik’in sahibi Cezmi Çiçek’in, FETÖ’nün Türkçe Olimpiyatlarına ana sponsor olduğu da doğrudur. Ayrıca bunun için Cezmi Çiçek hakkında FETÖ soruşturması açıldığı da bir başka gerçektir.

Yani diyeceğim şudur ki;

İki yalancı ve iftiracı Faruk Bostan ve Abdullah Kaya’nın gözaltına alınmasında Cezmi Çiçek’in yukarıda belirttiğim olaylarının yüzde bir bile payı yoktur. Çünkü haberlerin hepsi doğrudur ve bizim de günlerce yaptığımız bu haberler hakkında Cezmi Çiçek tarafından alınmış herhangi bir mahkeme kararı da yoktur.

İşte bu yüzden hiç kimse, son derece titiz yürütülen Faruk Bostan ve Abdullah Kaya hakkındaki bu soruşturmayı sulandırarak yargıyı zan altında bırakmaya çalışmasın.

Ayrıca tüm resmi makamlarımıza ve halkımıza sesleniyorum;

Cezmi Çiçek, Faruk ve Abdullah’tan çok daha tehlikelidir, lütfen farkına varın.

Yorumlar 4
Uzman 25 Mayıs 2022 09:03

Tahsin bey bu cezmi çiçek i dün TV 262 adlı bir kanalda soyleşi yaparken izledim. Gerçekten bir insan nasıl bukadar seri yalan soyleyebilir şaşkınım. Ya çok pervasız dalga geçiyor resmen herkesle baktıki yaptığı her iş yolunda gidiyor oyleyse devam ediyor pervasız yalanlarına besi çiftliğinde 2000 hayvan bulunduğu ve bunların pisliklerini bir gram bile dereye dökmediklerini bir 32 tonluk tankerleri olduğunu bu tankerle izaydaşa haftada 3 kez bu pislikleri gonderdiğini beyan ediyor ve çevre koylerede bir iki TIR gubre gonderdiğinden bahsediyor boylece pislikleri pisliklerini bertaraf ettiklerini anlatıyor. Şimdi geldim yalanlarını anlatmaya 1 sığır gunluk dışkı miktarı 70 kg 2000 sığır 140 ton pislik demek yani haftalık 980 ton pislik demek. Peki cezmi bey 32 tonluk tankıyla 3 kez izaydaşa gonderse 100 ton eder haftalık (gerçi bu da yalan 32 ton taşıyacak bir kamyon tanker yok 16 tondur tonajı) 2bin tonluk pislik kuyularım var diyor 2 haftada dolar o kuyular peki sonra hadi araştırılsın buda bariz yalan gunde bir iki tırda koylulere sattığını söylüyor cezmi bir an için hadi inanalım 2 TIR pislikte 50 ton olsun bir TIR tonajı 23 ton biz fazla hesaplayalım. Şimdi noktayı koyalım haftalık 980 ton pislikten 350 ton koylere gitti 50 ton izeydasa gitti toplam 400 ton geriye kaldı 580 ton haftalık pisliğin bu nun hesabını kim verecek cezmi se tabi ama televizyoncu arkadaş konuyu bilmediği dersine çalışmadığı veya işine gelmediği için koyun gibi hayranlıkla izliyor cezmi de aradada Tahir başkanı aradım valiye gittim diyerek kanun adamıyım imajı cizerek kanunsuz işlerine kılıf uyduruyor

Hasan mert 20 Mayıs 2022 20:23

Çok güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık üslubunuz , yorumlarınız,bakış acınız gerçekten kaliteli bu bahsettiğiniz kişinin de yazılarından kişiliği ortaya çıkıyor zaten malesef gazeteci diyorlar hakettiği yere gitmiş

Kara Dayı 20 Mayıs 2022 14:03

Gerçekleri yazan birileri var. bu halk adına teşekkür ediyorum. kaleminize yüreğinize sağlık. iyi ki varsınız. Ancak AKP'liler konusunda da aynı cesareti bekliyoruz.

İzmitli 20 Mayıs 2022 08:33

Tahsin bey burada gazetecilere hakkımda haber yapana gözdağından çok sanki kendisini denetleyen devlet memurlarına bir gözdağı var gibi neden bu kanıya vardım çünkü cezmi çiçek denize dökülen pisliklerin vadi besicilik ten dereye bırakıldığını tespit eden devlet memurlarının isimlerini gazetelerde aleni bir şekilde deşifre ederek memurları kendisine komplo kurmakla suçladı ve şimdide bana dokunanın sonu bu olur ve ayrıatten kendisi hakkında oluşan kotu imajıda halk nezdinde düzeltme amaçlı bu gazeteci gözaltılarınıda lehine cevirme taktiği ile reklam verdiği basını kullanmıştır kanaatimce

Yazarın Diğer Yazıları