Tahsin  Keskin

Cezmi Çiçek'i FETÖ'nün kucağına kimler oturttu?

Tahsin Keskin

Demokrasilerde gazetecilik çok önemli rol oynar. Ancak günümüzde bağımsız gazetecilik günden güne kendini daha da baskı altında buluyor. Siyasi baskı, mesleki etik anlayışının erozyona uğramasının yanı sıra ekonomik zorluklar da bağımsız gazeteciliği zora sokmaktadır.

Bütün bu zorluklara rağmen KOCAELİ ZİRVE, hiç kimsenin baskısına boyun eğmeden, mesleğini icra eden ender gazetelerden biridir.

Çok açık ve net ifade etmem gerekirse, siyaseten kendimizi inanılmaz özgür hissetmesek de ekonomik olarak birilerine bağlı olmayışımız, özgür gazetecilik anlaşımızın en önemli unsuru diye düşünüyorum.

Allah’ıma binlerce şükürler olsun ki; birilerinden gelecek paraya bağlı ne gazetecilik ne de uşaklık yapıyoruz. Bu kentte bunu yapan sürü ile beslemeler varken elbette farkımız çok daha net ortaya çıkıyor.

İnandığımız doğruları, yalan ve iftira olmadan olduğu gibi okuyucularımıza ulaştırıyoruz. Ancak bunun da böyle bir ortam içinde hem bir bedeli oluyor, hem de ödülü.

Aldığımız teşekkür telefonlarından ve destek mesajlarından bahsederek burada  kendi kendimizi pohpohlayan bir yazı yazmak niyetinde değilim.

Ancak her ne kadar yalan, iftira ve hakarete uğramayı mesleğin olağan durumlarından görsek de bunu kabullenip sessiz kalacak bir yapımızın olmadığını herkesin bilmesini isterim.

Bu nedenle bu kendini bilmez, herkesi kendi gibi gören, yalancı ve iftiracılarla mücadelemiz  yalan, iftira ve hatta hakarete uğrasak da sonuna kadar devam edecektir.

Çünkü bu, iyi ile kötünün, doğru ile yanlışın, hakiki ile batılın savaşı.

Şimdi konuya girelim…

Lütfiye Köyü'nde faaliyet gösteren ucuz kurbanlık satışının yanı sıra yine perakende ucuz et satan Vadi Besicilik firmasının Beyoğlu Deresi’ne bıraktığı tonlarca hayvan dışkısının Gölcük Sahili’ne vurduğunu ve olayın üzerinden günlerce zaman geçtiği halde kokunun hale sahilde hüküm sürdüğünü hem haberleştirmiş hem de köşe yazısı olarak sizinle paylaşmıştım.

Bu köşe yazıları ve haberlerimizden sonra Vadi Besicilik firmasının sahibi Cezmi(Hüdaverdi) Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda beni akla hayale gelmeyen şeylerle suçlamaya başlamış.

Öncelikle baştan aşağıya kadar her cümlesinde yalan ve iftiranın yanı sıra itirafların da olduğu o paylaşımlardan sonra gerekli hukuki girişimleri başlattığımızı belirtmek isterim.

Şarbonlu etleri Kocaeli halkına yedirip, 360 ton hayvan dışkısını Beyoğlu Deresi’ne atıp, Körfez Sahili’ni mahvedenlerin bu yaptıklarını yazdık diye Cezmi Çiçek öyle bir yalan ve iftiralarla bana saldırıyor ki inanamazsınız.

Bende inanamadım ve Allah şahidim olsun ki okurken kahkaha ile güldüm.

Nasıl bir akıl tutulmasıdır, nasıl akla ziyan iddialardır anlamak mümkün değil.

Zaten Cezmi’nin bu iddiaları anlamak için değil, çamur at izi kalsın için yazılmış yazılar belli ki…

Ancak Cezmi’nin nasıl böyle bir şeye cüret ederek bu derece yalan ve iftiralarla bana saldırdığını anlamaya çalışırken aynı mihvalde yazılar yazan Faruk Bostan ve Abdullah Kaya’nın cezasız kaldığını düşünen Cezmi Çiçek’in cesaretlendiğini görüyorum maalesef.

(Abdulah ve Faruk’un bu yaptıkları ‘’Yol olur’’ demiştim ama dinletemedim demek ki…)

Faruk ve Abdullah’ın cezasız kaldığını düşünmenin ne derece aptallık olduğunu zaman gösterecektir, diye düşünüyorum.

Şimdilik bu konu ile ilgili bu kadar yazıyorum.

Şimdi gelelim tekrar Cezmi Çiçek’in o yalan ve iftiralarla dolu paylaşımlarına.

Benimle ilgili deli saçması iddialarına tek tek cevap vererek Cezmi’nin sponsorlu yaptığı paylaşımlarına destek olacak değilim elbette.

Elbette adaletin karşısında bunun hesabını soracağım senden Cezmi. Ancak özellikle bir konuya deyinmek istiyor ve çok açık, net bir şekilde söylüyorum;

İddia ettiğin gibi benim FETÖ ile en ufak, hatta zerre kadar bağlantım olduğunu kanıtlarsan 22 yıllık mesleğimi bırakmazsam namussuzum.

Bana bu kentte FETÖ’cü diyecek adamın alnını karışlarım ve ipliğini pazara çıkartmazsam da şerefsizim.

Sen de bunu göreceksin Cezmi Efendi.

Sizin için FETÖ, hayatınızın bir parçası olabilir belki ama benim için PKK’dan farkı olmayan bir vatan hainidir.

Anlatabiliyor muyum Cezmi Efendi?

Sen beni sadece Faruk’un yazılarından tanıdığın için neyle karşı karşıya kaldığının farkında değilsin sanırım.

Neyse, ilerleyen zamanlarda ne demek istediğimi sen de öğrenirsin.

Benim FETÖ ile zerre kadar bağımın olmadığını herkes biliyor ama senin FETÖ ile ilişkini ortaya çıkartırsam sen ne yapacaksın Cezmi Çiçek?

Yalancı, iftiracı Cezmi;

Ben FETÖ’ye karşı mücadele verirken sen ne yapıyordun, anlat bakalım?

Eğer sen anlatmazsan ben bunları tek tek yazmazsam senin gibi olayım.

Al sana, en ağır yemini de ettim işte.

Sana 4 gün süre veriyorum, git, itirafçı ol, devlete ne biliyorsan hepsini anlat.

Seni FETÖ ile kim, nerde tanıştırdı, senden ne istediler, sen ne verdin?

İstediklerini verirken zorlandın mı?

FETÖ’nün kucağına seni kimler oturttu?

Bu da sana benim son kıyağım olsun Cezmicim.

Git, devletin şefkatli kollarına teslim ol da, bitsin bu ızdırabın artık.

Yorumlar 8
Behram 06 Mayıs 2022 22:11

Bu feto0yada bayağı kucak dansı yapan varmış sumuklu mendil mi dersin ter kokan atletmi dersin rezillik diz boyu bu fetoşseverlerde

Kaya 05 Mayıs 2022 22:54

Tahsin bey bu cezmi konusunu siz ele alınca merak ettim İnternetten cezmi çiçek diye bir arama yaptım genellikle cezmi hakkında pek olumsuz haber içeriklerine rastladım bendede bu kişi hakkında pek iyi kanaat oluşmadı açıkçası bir haber ilgimi çekti et ürünleri mağazası ili ilgili gazete roportajında kesinlikle sucuk imalatı yapmayacaklarını çünkü kasapların etin atılan kısımlarını ve satılmayan kokmuş etleri sucuk yaptıklarını bundan dolayı asla sucuk imalatı yapmayacaklarını beyan etmiş fakat başka bir soyleşidede en kaliteli sucukları vadi sucuk diye ürettiklerini açıklamış pek tutarsız ve yalancı olmuş cezmi çiçek bu durumda bir insanda yalan varsa korkmak lazım kanaatimce

ADİL 05 Mayıs 2022 16:38

Google bir araştırma yaptım cezmi çiçek bir röportajında kocaeli ne geldiğimde çocuğuma süt alacak param yoktu eşimin yüzüğünü sattım çocuğuma süt aldım diye söyleşi yapmış başka bir roportajında ise şirketlerini artık bir holding çatısı altında birleştreceğini. belirten bir söyleşide bulunmuş resimlerine baktım bayağı genç bir arkadaş kısa sürede bu hayata kavuşması hayatın olağan akışına pek uymuyor bir bit yeniği olmalı irdelenmesi gerek bu beyefendinin hayatı zannımca

İhsaniyeli 05 Mayıs 2022 14:53

Vadi besicilik denizi pislikle doldurdu bir kaç basın dışında isim yazarak haber yapmadı pislik döktüğün tespit eden devlet memurlarına bana komplo yapıyorlar deme cüretini sergileyerek devle memurlarını suçladı tehdit etti ne oldu hiçbirşey bir yetkili bu beyanlarını karşılık açıklama yapabildimi çok güçlü bağlantıları varki böyle futursuzca güç gösteriyor

Adil 05 Mayıs 2022 14:43

FETÖCÜLERİN BAŞKALARINI FETÖ İLE SUÇLAMASI DA DEĞİŞİK BİR KAÇIŞ YOLU OLMUŞ. CEZMİ ÇİÇEK ÖNCE FETÖNÜN TÜRKÇE OLİMPİYATLARINA SPONSOR OLMASININ HESABINI VERSİN.

Panorama 05 Mayıs 2022 14:43

Cezmi çiçek çocuklarına kadar fetonun okullarında okuttu 17/25 Aralık milatından sonra bile çocuklarını feto okullarında okutmaya devam edecek cureti gosterdi arkası sağlam hiç bir guç cezmiyi durduramadı denize doktuğü pislikler bunun göstergesi

Erşah 05 Mayıs 2022 10:37

Cezmi işini bilir birşeycik olmaz cezmi bu fetoden aldığı madalya ile ilgili gazetelerde yer alan beyanları var saklamıyor zaten fetoye sempatisini

İzmitli 05 Mayıs 2022 00:53

sanki cezmi'nin beyoğlu deresi'ne hayvan dışkılarını ilk kez bırakıyor. her zaman böyleydi zaten. şimdi mi gördünüz? şu zaman kadar devlet neredeydi?

Yazarın Diğer Yazıları