Tahsin  Keskin

Böyle olmamalıydı!

Tahsin Keskin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Eylül Cumartesi günü Kocaeli’ne gelmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'nde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin yeni binası, Teleferik ve TOKİ konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış törenlarine katılarak gittiği her yerde halka seslendi, yerel, ulusal ve uluslararası mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kocaeli’deki konuşmaları ulusal televizyonlarda gündem yarattı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de ciddi bir tanıtımı oldu.

HER ŞEYE RAĞMEN ERDOĞAN YİNE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Tüm ekonomik sıkıntılara ve iktidara yönelik tepkilere rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gören vatandaşlar onun elini sıkmak ve ona azcık olsa bile yaklaşmak için birbirleriyle yarış ederken ana muhalefet partisi genel başkanının dünkü İzmit ziyaretini gördükten sonra ana muhalefetin iktidar olma işinin Özgür Özel’le becerilemeyeceğini bir kez daha gördük.

Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatta olduğu bir dönemde CHP’nin iktidara gelmesi gerçekten ciddi bir mesele!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıtayı gerçekten çok yükseltmiş.

EN BÜYÜK ETKİNLİK KENT LOKANTASININ AÇILIŞI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in dün İzmit’teki en büyük etkinliği M. Alipaşa Mahallesi’nde hizmete giren Kent Lokantası’nın açılış törenine katılmak oldu.

Olay bu mudur yani?

Koca Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in Kocaeli’de yapacağı en büyük etkinlik 50 metrekare bir Kent Lokantası’nın açılışı mı, Allah aşkına?

Böyle olmamalıydı!

Güçlü liderlik vizyon meselesi, derken ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

Karizmatik liderlik birilerinin verdiği paye ile olmuyor işte…

ERDOĞAN BÖYLE BİR AÇILIŞA GELMEZDİ BİLE

Rolleri değiştirelim.

Özgür Özel’in yerinde ana muhalefet partisi lideri olarak Recep Tayyip Erdoğan olsaydı, İzmit’te böyle bir açılışa gelir miydi?

Asla gelmezdi.

‘’Bakın işinize, büyük projeler yapın, öyle çağırın’’ deyip bir de belediye başkanını azarlardı, diye düşünüyorum.

İşte CHP’deki vizyon meselesi bu.

Bilmiyorum, anlatabiliyor muyum?

Bir kez daha yazıyorum.

CHP, Özgür Özel’le iktidara yürüdüğünü düşünüyorsa çok yanılıyor, hem çok!

Yorumlar 2
Doğruya doğru 15 Eylül 2024 03:16

Syn yazar. Sizde çok iyi bilirsiniz ki iktidarın gücü çok büyük. Şu an İzmit belediyesi akp de olsaydı ve bu tarz açılışlar olsaydı emin olun cumhurbaşkanı katılırdı. İkincisi kalabalıktan bahsetmişsiniz. Gittim bizzat oradaydım. Cumhurbaşkanı bu kente gelecek yer yerinden oynardı. Ambavelakin hiçte öyle değildi. Gölcükteki kalabalıkmıydı sizce Allah aşkına. Reise oy verdik ama gelinen nokta sevgi bir yere kadar. Gidişat iyi değil.

tahsin 14 Eylül 2024 12:23

dev hastane müteahiti zengin etti, halk yine randevu bekliyor. kent loknatasında az bir ücret ile karnın doyar. güzel bir hizmet. zam gelecek seçimden sonra diyeni bul da utandır....

Yazarın Diğer Yazıları