Gölge Adam

Uşak'tan puanlarla ve barışla dönelim 

Gölge Adam

Derdimiz Kocaelispor… Başımızın ağrısı, midemizin bulantısının sebebi Kocaelispor... 

Çok kötü yönetilen, çok yetersiz bir teknik direktörü teslim edilen Kocaelispor, yine  çok para harcayarak girdiği sezona çok tatsız başladı. 

Sözde  şampiyonluğa oynuyoruz. Ama son üç maçımızda berabere kaldık, 6 puan kaybettik, şimdiden zirveden uzaklaştık. 

Takımımız bugün Uşak deplasmanında... Maç saat 16.00’da başlayacak ve Kocaeli TV’nin becerebilirse, naklen yayınlayacağı söyleniyor. 

Malumunuz, Kocaelispor camiası sıkıntılı... Kocaelispor camiasında herkes birbirine öfkeli, kırgın… Bir çıkış yakalamamız, önce kendi içimizde sulhu sağlamamız gerekiyor. 

Uşak Valiliği sözde Kocaelispor taraftarına yasak getirmişti. Bu saçma kararın iptalini sağladık. Bugün taraftar da yine takımının yanında olacak. 

Elbette Kocaelispor’u çok kötü yöneten, geçen sezon göz göre göre küme düşüren Engin Koyun yönetimine olan öfkemiz hiç bitmeyecek.

Elbette bu kulüpte Teknik Direktör olmayı hiç hak etmeyen Fırat Gül’e olan güvensizliğimiz ve tepkimiz hiç azalmayacak. 

Ama biz Kocaelispor’uz... Kazanmak isteriz. Üst liglerde olmak isteriz. Biz, camiadaki yanlışlıklar ortadan kalktığında kenetlenmeyi de biliriz. 

Bugün Uşak deplasmanından 3 puan bekliyoruz. Uşakspor bu ligin en zayıf takımlarından biri. 

Rakibi rahatça yenmemiz gerekiyor. Kocaelispor’dan Engin Koyun’a, Fırat Gül’e rağmen, onlara inat bugün üç puan bekliyorum.

Zirveden kopmayalım, heyecanımızı sürdürelim. 

NOT: Uşak’ın tarhanası meşhur. Maç için Uşak’a gidenlerin kendilerine kışlık tarhana almasını tavsiye ederim.

FATMA HANIM, HER HESABI YANLIŞ YAPIYOR 
İzmit belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, iyi insan, çalışkan insan falan olabilir. Ama başarılı bir siyasetçi olamayacağı her geçen gün biraz daha  gözüküyor. 

Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in İstiklal Caddesi ve Fethiye Caddesi projelerinde fena halde çuvalladı. Çok prestij kaybetti. 

Son olarak, araç satın almak amacıyla Belediye Meclisi’nden  yetki alımı konusunda da yanlış hesap yaptı. Meclisi olağanüstü toplantıya çağırdı. Bazı AKP’li üyelerin yurt dışında olmasını fırsat bilip, istediği kararı meclisten geçirmeyi planladı. 

Meclis toplandı ama Fatma Kaplan Hürriyet yine  karar yeter sayısını bulamadı. Yani, yetkiyi alamadı. 

Şimdi kalkıp İzmit halkına, belediye meclisindeki Cumhur İttifakı üyelerini nasıl şikayet edecek? 

Bir siyasetçi için en önemli meziyet, doğru hesap yapabilme becerisidir. 

Fatma Kaplan Hürriyet, olası Büyükşehir adaylığı için de partisi CHP’den umudunu kesmiş, İYİ Parti Lideri Akşener’in eteklerine yapışmış görünüyor. Korkarım, bu konuda da yanlış hesap yapıyor. 

HAYDİ FİLE’NİN SULTANLARI 
Sporda yeni bir heyecan başlıyor. Türk Milli Futbol takımı  Avrupa Uluslar Ligi’nde C grubundan B grubuna yükseldi ama evinde

Lüksemburg ile 3-3 berabere kalarak büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. 

Şimdi bugün Kadın milli Voleybol Takımımız Dünya Şampiyonası’nda ilk maçına çıkıyor. Filenin Sultanları, bugün saat 14.00’de Hollanda’da Tayland ile karşılaşacak. 

Erkekler Basketbol Avrupa Şampiyonası’nda hayal kırıklığı yaşamıştık. Futbolda da  hayal kırıklıklarımız var. Kadın milli Voleybol Takımı bu şampiyonada bir kez daha ulusumuzun gururu olabilir. 

Zorlu bir gruptayız. Ama bu gruptan çıkıp, çeyrek final, yarı final oynamayı Dünya Şampiyonası’nda kürsüye çıkmayı hedefliyoruz. 

Daha önemli işiniz şoksa, bugün saat 14.00’da Türkiye-Tayland voleybol maçını, ardından saat 16.00’da Uşakspor-Kocaelispor maçını izleyebilirsiniz. 

Yazarın Diğer Yazıları