Yalçın Eldoğan'ın HDP'ye karşı tavrı net

Yerel seçimler için aday adaylığını aylar öncesinden açıklayan ve saha çalışmasına başlayan  iş insanı Yalçın Eldoğan, bu sabah düzenlenen kahvaltı vesilesiyle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu

Kahvaltı sonrasında neden İzmit yerel seçimlerde neden boy göstermek istediğini anlatan Yalçın Eldoğan’ın aday vasıfıyla rozet takmak istediği partinin İYİ Parti olduğunu ayrıca bu rozeti takan kişinin  Meral Akşener olması istediğini belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi’ne sıcak bakan Yalçın Eldoğan, Halkların Demokratik Partisi hakkındaki fikri sorulduğunda Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı İletişim ve Koordinasyon Başkanlığı Danışmanı pozisyonunda görev aldığını belirtip “ Eğer CHP’den aday olarak seçimlere katılırsam HDP’nin karşıma bir aday çıkartmasını talep edeceğim.” sözleriyle tavrını ortaya koydu.

ÖNCELİK BARINMA

Yalçın Eldoğan, lüks konutlardan elde edilen kazançla belediyenin kasasına hiç dokunmadan maddi açıdan sıkıntılı aileler için Almanya’da olduğu gibi belirli konutlarda oturma hakkı vererek barınma ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyor.

KOCAELİSPOR İÇİN PLANLARI VAR

İzmit Gültepe doğumlu olan Yalçın Eldoğan’ın ticari hayatı Kartepe’de gelişiyor fakat hem Kartepe hem İzmit’te bir tanınırlığa sahip olsa da İzmit’te aday olmak istediğini “İzmit’e aday oldum çünkü seçildiğim zaman Kartepe’ye de destek olmak istiyorum. İzmit Belediye Başkanı olursam Kartepe için de birçok proje geliştirebilirim. Kocaelispor’un süper lige çıkarak orada kalıcı olması için de projelerim var. Merkez ilçe belediye başkanı olursam buna katkımın fazla olacağını düşünüyorum.” sözleriyle açıkladı.

“15 SENELİK PLAN”

Yalçın Eldoğan, çok nadiren söz verdiğini fakat tüm sözlerini tuttuğunun altını çizerken “Bu bölge için ekibimle 15 senelik bir kalkınma planı hazırlıyoruz bizim o kadar süre o koltukta kalacağımız kesin değil ama arkamızdan gelecek isimler için güzel bir yol haritası bırakmak bizim için yeterli.” sözleriyle bölgeye hizmet etmenin kendisi için ne kadar önemli olduğunu belirtti.

Bakmadan Geçme