Vee Başkan Hürriyet yeniden ikna edildi!

İzmit Belediye Meclis listesi konusunda CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ile yaşadığı krizden sonra tekrar aday olmama kararı alan CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, yeniden ikna edildi. Kararı açıklayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, ''2024 yılından 2029 yılına kadar İzmit'i Fatma Kaplan Hürriyet yeniden yönetecek'' dedi.

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Meclis listesi konusunda CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ile yaşadığı krizden sonra tekrar aday olmama kararı almıştı. Başkan Hürriyet'i kararından döndürmek için  ikna çabalarna başlayan CHP, Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek'İ bugün İzmit'e göndermişti.

HÜRRİYET ERCAN BİRARADA

CHP, Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, önce İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'le bir görüşme gerçekleştirdi ve başkanı kararından vazgeçirdi. Sonrasında CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ile görüşen Zeybek, ilçe başkanını da ikna etti ve İzmit Belediyesi'nin Genel İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesinde imzalanan törene beraber gelindi.

''2029 YILINA KADAR İZMİT'İ FATMA KAPLAN HÜRRİYET YÖNETECEK''

Aynı masada oturan Fatma Kaplan Hürriyet ile Gökhan Ercan'ın göz göze gelmemsi dikkatlerden kaçmazken alınan bu kararla CHP, İzmit'te derin bir oh çekti.

İzmit Belediyesi ile Genel İş Sendikası'nın toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan CHP, Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek,  “Başkanımız 2019 yılında seçimlerde aday olmuştu. Sonrasında İzmit Belediye Başkanı oldu. 5 yıl bu görevi yaptı. Ancak maalesef belediye meclisinde çoğunlukta değildi. 2024 yılından 2029 yılına kadar İzmit’i Fatma Kaplan Hürriyet yeniden yönetecek'' ifadelerini kullandı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme