Uğur Arslan, en güzel şiirlerini seslendirdi

13. Kocaeli Kitap Fuarı'na katılan şair, yazar ve televizyon sunucusu Uğur Arslan, en güzel şiirlerini seslendirdi. 

13. Kocaeli Kitap Fuarı'na katılan şair, yazar ve televizyon sunucusu Uğur Arslan, en güzel şiirlerini seslendirdi. 

“DİZİ OYUNCUSU OLMAK İSTERİM AMA…”

Karamürsel Alp Salonu’ndaki, “Şehir ve Vefa konulu” şiir dinletisinde kalabalık bir hayran kitlesiyle buluşan şair, yazar ve televizyon sunucusu Uğur Arslan, en güzel şiirlerini seslendirdi.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarını çok beğendiğini belirten Arslan, şehre yabancı olmadığını, çocukken babasının Gölük Tersanesi’nde çalıştığını söyledi.

“SEVENİ KALMADIĞI İÇİN ŞİİR YAZMAYI BIRAKIYORUM”

Hayranlarıyla dertleşen Uğur Arslan, “İlk defa burada söylüyorum. Şiir yazmamaya karar verdim. Şarkı söz yazacağım. Bestesini belki yaparım. Şiirleri artık şarkı sözü olarak yazmaya karar verdim. Şiirlerin artık seveni kalmadı. Dinleyicisi, alıcısı, satıcısı kalmadı. Biz sanatçılar biraz duygusal insanlar olduğum için böyle bir karar verdim” diye konuştu.

“İKİNCİ BİR MÜGE ANLI ÇIKARMAK İSTİYORLAR”

Arslan, hayranlarının “Sizi televizyonlarda görmek istiyoruz” şeklindeki talebi karşısında şunları kaydetti; “Bir televizyona gitsem, şiir programı yapmak istediğimi söylesem, beni kapıdan kovarlar. Çünkü şiir programı izlenmiyor. Herkes gündüz programında kadın çıkarıyorlar. Televizyonlar ikinci bir Müge Anlı keşfetmek istiyor. O yüzden bize ihtiyaç yok” dedi.

“DİZİLERDEN KÖTÜ ADAM TEKLİFLERİ GELDİ, KABUL ETMEDİM”

“Dizilerden kötü adam teklifleri geldi, kabul etmedim” diyen Arslan, “Belki bir dizi oyuncusu olmak isterim ya da bir haber kanalında kültür-sanat, günün haber özetleri sunmak. Bir diziden kötü adam rolü geldi. Karısını döven bir koca rolü. Onca yıl yardım programları yaptım. Binlerce insana yardım ettik. Şimdi kötü adam rolü bize uymaz dedim ve teklifi geri çevirdim. Osmanlı dönemini anlatan tarihi diziden de teklif geldi ama ‘sen Türk’e benzemiyorsun’ falan dediler. Yine kötü adam rolü biçtiler ama bana uymuyor. İyi adam çok bize kötü adam lazım dediler. Bana uymaz. Belki komedi filminde oynayabilirim” diye konuştu. Uğur Arslan son olarak bir döneme damgasını vuran ve büyük beğeni toplayan, “Karagümrük yanıyor” şiirini seslendirdi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme