Tutuş başvurusunu yaptı! Resmen aday adayı

AK Parti'den İzmit Belediye Başkan aday adayı olan AK Parti İzmit ilçe eski başkanı Muharrem Tutuş resmen başvurusunu yaptı

AK Parti’den İzmit Belediye Başkan aday adayı olan AK Parti İzmit ilçe eski başkanı Muharrem Tutuş, belgelerini AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’a teslim etti. Tutuş’a belediye meclis üyeleri, teşkilat üyeleri ve ailesi destek verdi. Talha Kös ve Mehmet Uzun’un ardından Muharrem Tutuş’un da belgelerini teslim etmesiyle İzmit’e resmi üç aday adayı oldu.

Tutuş adaylık açıklamasında şunları söyledi: “Ben 15 yıldır bu teşkilatın neferiyim ancak son 5 yıldır il başkanımızla ilçe başkanımızla Büyükşehir belediye başkanımız, yönetim kurulu üyelerimizle, köy temsilcilerimizle bir şeyler üretme gayretinde bulunduğumuz meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Şehrimizin pek çok rengini burada görmekten duyduğum memnuniyeti söylemek istiyorum.

 

Neden aday oldun diye siz sormadan açıklamamı nihayete erdirmek istiyorum. Ben buraya siyasi propaganda yapmaya gelmedim. İzmitimizin propagandadan çok neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. İzmit’in her şeyden önce bu birlik beraberliğe ihtiyacı var. Yeni İzmit’e birlik ve kardeşlik aşılamak gerekiyor. Yaratılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Ne belediye çalışanlarının ne de hizmet bekleyen insanların görüşüne, köyüne bakmadan kardeşliği tesis edeceğiz. Belediye personellerinden hizmet bekleyen en ücra köşelerde bile kardeşlik yumağı oluşturacağız. Nasıl İzmit’te yüzde 52’kik oyla seçimi aldıysak tekrar İzmit’i AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız. Yeni İzmit’te AK Parti belediyeciliğiyle BELSA Plaza’da görüşmek üzere diyorum.”

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme