Sosyal Hizmetler'den coşkulu kutlama

Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Engelliler Haftası, bu yıl Kartepe Belediyesi işbirliği ile Seka Kamp alanında büyük bir coşku ile kutlandı.

Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Seka Kamp alanında düzenlenen Bahar Şenliği programında toplumun bilinç düzeyinin arttırılmasına çocuk genç ve yetişkinlerin olumlu tutum, davranış ve değerlerini güçlendirmeye yönelik birçok etkinlik ve aktiviteler gerçekleştirildi. Program sivil toplum kuruluşlarından kamu kurumlarına kadar toplumun tüm kesimlerini bir araya getirdi.

BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER YER ALDI

Rehabilitasyon Merkezleri sergi sunumları, yüz boyama etkinlikleri, animasyon gösterileri, şişme oyun gruplaro, zumba, kukla, jönglör, palyoça gösterileri ve Mehteran Takımı ile birbirinden farklı etkinliklerle devam eden 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Bahar Şenliği programında Kocaeli Gündüzlü Bakım ve Rahabilitasyon Merkezi Müdürlüğü öğrencileri, folklor gösterisi, Kocaeli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü Korosu başarılı bir şekilde sunuldu.

STANDLARA YOĞUN İLGİ

Engelli Derneklerinin katılım sağladığı programda engellilerine çalışma hayatlarına katılımı arttırmak için Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü İşkur, Kartepe Kadının Eli Kooperatifi Karkad Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ve kuruluşlarımızın açmış oldukları stantlar yoğun ilgi gördü.

EĞLENCELİ DAKİKALAR

Programda patlamış mısır, pamuk şeker, macun, meyve suyu, kek ve Fritolay Firması cips ve içecek ikramı oldu. Programda katılımcılar birlikte eğlenceli dakikalara tanıklık ederken, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ulvi Yılmaz ile ve katılımcılarla hatıra fotografı çekilerek sonlandırıldı.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme