Şeker, CHP'nin FETÖ itiraflarını paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kocaeli'de katıldığı programda hedef alan CHP'li Engin Özkoç'a tepkiler dinmiyor.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de, geçmişte CHP’nin Fetö ile bağlantılarını kendi partilileri tarafından itiraflarına yer verdiği bir paylaşımla CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’a yüklendi:

ŞEKER’İN AÇIKLAMASI
“CHP’li Engin Özkoç, Kocaeli’de Cumhurbaşkanımız hakkında çirkin iftiralarda bulunarak FETÖ terör örgütüne destek olmuştur. İftira olan ve ahlaksızca söylenen bu sözleri kendisine iade ediyorum. FETÖ’cünün kim olduğunu bilmek istiyorsa, 17-25 Aralık FETÖ Yargı darbe girişiminden sonra; FETÖ terör örgütüne destek için FETÖ’nun Bankasında hesap açtıranlara, FETÖ’nun Televizyon ve Gazetelerine destek için gidip kapılarında eylem yapanlara baksın.

GENEL BAŞKANINA BAKSIN
Ayrıca; FETÖ’nün medya imamı Ekrem Dumanlı’yı CHP Genel Merkezinde Kılıçdaroğlu’nun neden ağırladığına baksın. Genel başkanının FETÖ’nün Samonyolu TV’sine çıkarak, terör örgütünün yayın organlarına yönelik operasyonları neden “hukuka saygısızlık” olarak nitelediğine baksın. FETÖ’nun Televizyonlarında programa çıkan genel başkanlara ve milletvekillerine baksın. FETÖ’nün ortaya attığı montaj ses kayıtlarını grup toplantısında dinleten genel başkana baksın.

ARKADAŞLARINA SORSUN

Özkoç, kimin FETÖ’cü olduğunu öğrenmek istiyorsa gitsin kendi arkadaşlarına sorsun: CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen: “CHP’nin kendisine benzemeyen yapıyla (FETÖ) ittifak nedenini anlamıyorum”,  CHP eski İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler: “Her ne kadar partimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi’yle yürüdüğünü hepimiz gördük.”, CHP eski Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş: “Maalesef benim partim o (FETÖ) terör örgütüne teslim oldu. Eğer dik durabilseydik 15 Temmuz darbe girişimi de olmayacaktı.”

Bakmadan Geçme