Sefa Sirmen'den Yalçın Eldoğan'a destek!

Elyapı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Eldoğan, Marmaris'e giderek İzmit'in eski belediye başkanı Sefa Sirmen'i yazlık evinde ziyaret etti. Ziyarette konuşan Sirmen, İzmit belediye başkanlığına adaylık için çalışmalarını sürdüren Yalçın Eldoğan'a destek çıktı.

Elyapı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Eldoğan, Marmaris’e giderek İzmit’in eski belediye başkanı Sefa Sirmen’i yazlık evinde ziyaret etti. Ziyarette konuşan Sirmen, İzmit belediye başkanlığına adaylık için çalışmalarını sürdüren  Yalçın Eldoğan'a destek çıktı.

SIRF ZİYARET İÇİN MARMARİS’E GİTTİ 

Bir süre önce İzmit Belediye Başkanlığı için nabız yoklayan Elyapı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Eldoğan, siyasete iyice ısındı. Eldoğan, geçen hafta Marmaris’e giderek İzmit’in eski belediye başkanı Sefa Sirmen’i yazlık evinde ziyaret etti.

ADAYLIK DÜŞÜNCESİNİ DİLE GETİRDİ

Yalçın Eldoğan geçen hafta sırf  İzmit’in eski başkanı Sefa Sirmen’i yazlık evinde ziyaret etmek için  Marmaris’e gitti. Sefa Sirmen ile yaklaşık 3 saat görüşen Yalçın Eldoğan, buaradaki konuşmasında İzmit belediye başkanlığı için adaylık düşüncesini dile getirdi.

''ÇOK BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANI OLABİLECEĞİNE İNANIYORUM''

Çok samimi bir ortamda geçen görüşmenin ardından açıklama yapan Sefa Sirmen, “Yalçın kardeşimi çok eskiden tanırım. Ailesi Gültepelidir. Benim girdiğim seçimlerde bana da mahallesinde önemli destekler vermiştir. İş dünyasında kendisini yetiştirdi, büyüdü. İzmit’te böyle kişilerin aktif siyasete girmesi, göreve talip olması, beni mutlu ediyor. Yalçın kardeşime çıktığı yolda başarılar diledim. Umarım hedeflerine ulaşır. Yakından tanıdığım Yalçın Eldoğan’ın çok başarılı bir belediye başkanı olabileceğine de inanıyorum” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme