Sandıkçıoğlu hedefe kilitlendi!

MHP'nin tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan  Suadiyespor Kulüp Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu, Suadiyespor'u önce Bal, ardından da profesyonel Lig'e taşıyacağının sözünü verdi. 

Süper Amatör Küme’de yer alan Suadiyespor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezonda Suadiyespor'u profesyonel liglere taşıyacağının sözünü veren Suadiyespor Kulüp Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, takım için belirlediği hedefleri sıraladı. 

BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK!
Başkan Sandıkçıoğlu paylaşımında, “Suadiyespor'un bu dönem için hedefini merak edenlere Suadiyespor büyüktür daima da büyük kalacaktır. Başarısız olmak bizim kitabımız da yok. Eninde sonunda Suadiyespor'u profesyonel liglere katacağız. Bu yoldan dönüş yok !

PLANLAMALAR YAPIYORUZ
Futbolun bir kent için ne kadar önemliyse, Suadiyespor da bizim için çok önemli… Sabırla ve iyi niyetle, çok çalışarak, tamamen kalıcı başarı ve her detayını düşünerek, sportif başarının finansla desteklenmesi için geleceğe dair yatırım planları dahil her türlü detayı düşündük.  Bizler günü kurtarmayı düşünmüyoruz. Geleceği planlıyor, hayali bütçeler ile değil reel verilerle planlamalar yapıyoruz. 

SÖZÜNÜ VERİYORUZ
Her birimiyle örnek kulüp olacağımız düşüncesiyle kazanacağımız ve elde edeceğimiz başarılar ile rakiplerimize hedef değil hedefi ve misyonu olan vizyon yaratmış bir kulüp olacağımızın çıktığımız bu kutlu yolda ‘Bismillah’ diyerek önce Süper Amatör Lig şampiyonluğu ile bal ardından da kulüp tarihinde ilk profesyonellik adına ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyoruz” ifadelerine yer verdi. 


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme