Rakip Manisa: hedef 3 puan 

TFF 1'inci Lig'de 34'üncü hafta maçları  oynanıyor. 11 yıl aradan sonra yükseldiği 1'inci Lig'de halen küme düşme çizgisinin altında bulunan Kocaelispor, bugün sahasında yine çok önemli bir final maçına çıkıyor. 

Kocaelispor-Manisaspor maçı bugün saat 16.00’da başlayacak. Rakip Manisa ligin orta sıralarında yer alıyor. İlk 6 takım arasına girerek play-off oynama şansı hayli zayıf. Ancak geçen sezon Kocaelispor ile 2’nci Lig’den 1’inci Lig’e çıkan Manisa takımı, çok güçlü bir kadroya sahip ve bugünkü maçı da kazanmak isteyecek. 

Kocaelispor’un ise  bugün rakibini yenip, 3 puan almaktan başka  şansı bulunmuyor. Bugünkü maçı, Ordu bölgesi hakemi Adem Çiçek yönetecek. Kocaelispor taraftarlarının bugün tribünleri doldurması ve yeşil-siyahlı takıma 90 dakika destek vermesi gerekiyor. Maç bileti fiyatları da bugün 5 TL’ye kadar düşürüldü. 

Kocaelispor, bugünkü maçı kazanmaya mecbur. Ayrıca bu maçı kazanmak da ligde kalmak için yeterli olmayacak. Bundan sonraki bütün maçlarımız da final havasında geçecek. 
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme