Öztürk'ten Kurban Bayramı sonrası açıklama

İzmit Kent Meclisi (İKM) Başkanı Murat Öztürk Kurban Bayramı sonrası açıklamada bulundu

Öztürk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

KURBAN BAYRAMI GÜZEL GEÇTİ

Kurban Bayramı İzmit Esnafı için istediği şekilde geçti..

Ekonomik koşulların zor olduğu şu dönemde

Kiraların 2-3 kat arttığı, alınan malzemenin bir daha dönemde aynı fiyata alınmadığı, insanların ekmek kuyruklarında beklediği şu dönemde İzmit esnafları olarak güzel işler yapıldı.

İzmit Merkez ,Turan Güneş caddesi, Bağdat caddesi ,Yeşilova merkezdeki esnaflar günümüz koşullarına göre güzel iş yaptık. Birebir buradaki esnaflarımızla bayram süresinde  hep beraber iletişim halinde olduk..

İzmit Belediyesi personeli hep yanımızda oldu. İZMİT Belediye Meclis Üyelerimiz her daim yanımızda idi.

MALİYE ESNAFIMIZA ÇOK CEZA KESTİ

Kurban bayramında zaten sıkıntı içinde olan esnafımız birde Maliyenin ıskacında kaldı. Özellikle merkez esnafını hiç rahat bırakmayan maliyemiz esnafımızı ceza kesmek için seferber oldu.

Adeta bayramı bekleyen maliye Devletimizde’ki parasızlık sıkıntısını küçük esnafımızdan çıkardı diyebiliriz. Hiç önemli değil bizler zaten esnaf olarak diyet ödüyorduk .

Bunu da öderiz . Bu işin 2.rauntu da olacak. Esnafımızın bu süreç içindeki göstermiş olduğu olgunluktan dolayı tüm esnafımıza teşekkür ederiz..

İZMİT BELEDİYE BAŞKANIMIZ FATMA KAPLAN HÜRRİYET ‘e teşekkür ederiz.

Bana bizzat kendisi esnaf için ne gerekirse yapacağız demesi zaten samimiyetinin göstergesidir . Bayram sürecinde esnafımızın yanında olan izmit Belediye personeline

İzmit zabıta müdürü ÜMİT FINDIK ve ekibine

24 saat tüm sıkıntılarımıza deva oldular .

Hiç bir seyyar satıcıyı merkez’e sokmayan hiç bir esnafımızın dükkanının önüne açılan tezgahlarda sıkıntı yaratmayan zabıtaya teşekkür ederiz. Bizleri böyle bir sıkıntılı süreçte yalnız bırakmadılar..

Bayramı sıkıntısız geçirdik..

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme