Özak Büyükşehir aday adaylığını açıkladı: Bu kente hizmet aşkım var

İYİ Parti Kocaeli'nin önemli isimlerinden Zekeriya Özak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Özak, 'Bu kenti çok iyi tanıyorum. Ve bu kente hizmet aşkım var' dedi

İYİ Parti’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylık başvuruları sürüyor. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) eski Başkanı Zekeriya Özak, il binasında açıklama yaparak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu duyurdu. Toplantıda Özak’a İl Başkanı Nusret Acur, ilçe teşkilat başkanları, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Özak’ın aday adaylığını duyuran Acur, “Partimizde SKM Başkanlığı yapan Zekeriya bey, Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığı başvurusunu yapmıştır. İnanıyorumki partimize güç kuvvet verecektir. 15 Aralık’ta ya da en geç 20 Aralık’ta Büyükşehir adayımızı da açıklayacağız.” dedi.

Sözlerine kendini tanıtarak başlayan Özak, “1966 yılı Siirt doğumluyum, 47 yıldır Kocaeli’nin ekmeğini suyunu yiyoruz. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi mezunuyum. 15 yıl boyunca, İzmit ve Büyükşehir Belediyeleri’nde İmar ve Komisyon İşleri Başkanlığı yaptım. Büyükşehir’de 8 yıl da başkan vekilliği yaptım.” şeklinde konuştu.

Kocaeli’yi çok sevdiğinin altını çizen Özak, “Bu kentin sevdalısı biri olarak aday adaylık başvurum için müracaat ediyorum. Adayalığım netleşirse ekonomik buhranlara karşı geliştirdiğim çok önemli projeler var, bunları tanıtmak isterim.” ifadelerini kullandı.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme