Olayı anlattı 1.399 lira para cezası kesildi!

Gölcük Şirinköy Kurs Eğitim Alanı'nın bulunduğu yolda yaşanan olayda kullandığı motosikletten düşen kursiyer Binnur Tekneci, tedavi için hastaneye gitti. Tedaviden sonra sonra hastane polisinin yönlendirmesi ile gittiği karakolda ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan 1.399 lira para cezası kesildi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Olay,20 Kasım Cumartesi günü Saat 13.30 sıralarında Gölcük Şirinköy Kurs Eğitim Alanı'nın bulunduğu yolda yaşandı.

Kursiyer Binnur Tekneci, kursiyer belgesi ve kursiyer hocasının takibiyle gerçekleştirdiği eğitimde kullandığı motosikletle trafik ışıklarında dengesini kaybederek düştü. Akşam saatlerinde ağrıları artınca doktora giden Tekneci'ye, hastane polisinin yönlendirmesi ile gittiği karakolda ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan dolayı 1.399 lira para cezası kesildi.

Olayı anlattı cezayı yedi

Ceza karşısında şaşkına uğrayan ve olayı gazetemize anlatan Tekneci, şu ifadeleri kullandı;

''Öğlen saatinde kursiyer belgem ve hocamın gözetiminde eğitim amaçlı olarak gittiğimiz yolda trafik ışıklarınını orada kırmızı ışıklarda durunca dengemi kaybettim, düştüm. Olayın sıcaklığında bir acı hissetmedim, akşam ağrılar başlayınca Devlet Hastanesine gittim,doktor ilaçlar verdi, istirahat etmemi söyledi. Hastane Polisi beni,karakola gitmeniz gerekiyor dedi,gittim olayı anlattım.

''1.399 lira trafik cezası kesildi''

Karakola,trafik polisi geldi,kursiyer belgesi olduğum halde, motosiklet ehliyetim yok diye bana ceza kesildi. Saatlerce karakolda, o ağrıyan ayağımla bekledim. Kesilen ceza 1.399 lira ve araç ehliyetime puan cezası verildi.

Bu ceza için hakkımı arayacağım. Ben kursiyerim, belgelerim var ,nasıl bu ceza kesilir diye itiraz edeceğim.''

Haber: Metin YURT

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN