Muhtardan bir sitem daha!

İlimtepe Muhtarı Kazım Elmas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saat başı hareket eden  toplu taşıma araçlarının dolu geçmesi nedeniyle, ulaşım araçlarının yarım saatte bir kalkması için dilekçe verdiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'na için sitem etti.

Geçtiğimiz aylarda çalışan insanların gece evlerine ulaşabilmeleri için merkezden otobüs seferleri konulması için talepte bulunarak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “İlimtepe sorunları masa başında çözülüyor, sahada kimse yok” ifadelerine yer veren İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, yetkililere sesini duyurmaya devam ediyor. 

DİLEKÇE VERDİ

Bu kez de bölgede yaşanan başka bir ulaşım sorununa çözüm bulmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na dilekçe veren İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, saat başı hareket eden toplu taşıma araçlarının doluluk oranlarından dolayı bölgedeki vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı yaşadığına dikkat çekerek, "Aylar önce yetkililere müracatta bulunarak, her yarım saatte araçlar kalksın diye dilekçeler verdim, 'tamam' dediler, fakat sıkıntı devam ediyor, çileyi bizler çekiyoruz"  dedi. 

ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLE!

Elmas, paylaşımında, “Çile bülbülüm çile… Kimin umurunda… İlimtepe vatandaşı durakta  kar-kış yağmur, soğukta saatlerce bekliyor. Saatte bir gelen araç daha ilk duraklarda full dolup, vatandaş bir saat sonra gelecek aracı umutla bekliyor. Çile, çile, çile….” ifadelerine yer verdi. 

(Haber: Metin Yurt)

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme