MHP Gölcük'te istifa depremi!

MHP Gölcük'te 3 ilçe yöneticisi 11 Mahalle başkanı görevlerinden istifa etti. Konuya ilişkin açıklama yapan İlçe Başkan Yardımcısı Kürşat Sönmez 'İstifa sebebimiz ilçe başkanımızın aldığı istikrarsız karar ve tutumlardır' dedi

MHP Gölcük İlçe Teşkilatı'nda istifa rüzgarı esti. Teşkilatta 3'ü yönetimde 11'i mahalle başkanı olan 14 isim görevlerinden istifa etti.

Konuyla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı “Bizler çocuk yaşta gönül vermiş olduğumuz davamıza bu güne kadar sadık kaldık ve kalacağız. Emeğimiz,çabamız davamızın her daim yükselmesi ve daim olması adınadır.

Lakin yaşanan olumsuzluklar sebebi dâhilinde bugün tepkimizi dile getirmek ve bu dirayetsiz karar ve tavırlara ortak olmama adına Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARIMIZA HAYIRLI OLSUN DİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Meclis üyesi adaylarımız birbirinden kıymetli, görevini layığıyla yapacağından şüphemiz olmayan tecrübeleri ile kendini ispatlamış, ilçemizin sevilen isimleridir. İstifamızın sebebi ilçe başkanımızın aldığı istikrarsız karar ve tutumlardır.”

 

İSTİFA EDEN YÖNETİCİLER

İlçe Başkan Yardımcısı

KÜRŞAT SÖNMEZ

 

Yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı

YAVUZ KOÇAK

 

Yönetim kurulu üyesi

ONUR İKİZ

 

İSTİFA EDEN MAHALLE BAŞKANLARI

EZGİ KARAKUŞ

YASİN KARANFİL

TUMRUHAN BOZ

AHMET ENES GÖÇER

AHMET GÜNEŞ

NURETTİN ACAR

SEFER GÜNEŞ

GÖKHAN YÜCEBAŞ

GÖKHAN GÜNEŞ

MUHAMMED ALİ KOCAMAN

MEHMET FİDANOĞLU

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme