MHP'den 'Erkan Azeri' açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın talimatı ile ihraç süreci başlatılan MHP MYK eski Üyesi Erkan Azeri'nin, MHP İl Başkanlığı açıklamaları ile MHP'den ihraç edildiği duyuruldu.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı ve yönetimi hakkında yaptığı paylaşımlar ile gündem olan MHP MYK Eski Üyesi Erkan Azeri hakkında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın talimatı ile ihraç süreci başlatılmıştı. Erkan Azeri alınan karar ile MHP’den ihraç edildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınması ve il yönetiminin düşürülmesinden dolayı İl disiplin süreci MHP Sakarya İl Başkanlığı tarafından yürütüldü.

OY BİRLİĞİYLE
MHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Gerek kamuoyunun gerekse basın kuruluşlarının, partimiz üyesi Erkan Azeri hakkında yürütülen disiplin soruşturması hakkında sık sık bilgi talebinde bulunmaları nedeniyle, süreç hakkında bilgilendirilme yapılması gereği hasıl oluşmuştur. MHP Genel Merkezince görevlendirilen MHP Sakarya İl Disiplin Kurulu Başkanlığının 19.01.2022 tarihli, 19 sayılı Kararı ile Erkan Azeri isimli şahsın oy birliğiyle kesin olarak ihracına karar verilmiştir.

HİÇBİR BAĞI KALMADI
Erkan Azeri isimli şahsın ihraç süreci kesinleştiğinden parti üyeliği sistemden ve kayıtlarından silinmiştir. Bu itibarla, Erkan Azeri isimli şahsın, MHP ile hiçbir bağının kalmadığı kamuoyuna duyurulur" ifadelerine yer verdi.

 

Bakmadan Geçme