Meral Akşener: Boyumuzu ve kilomuzu göreceğiz

Eskişehir'de açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Seçimi kazanmak için ittifak sisteminin başarılı olmadığını gördük. An itibariyle yalnız başımıza seçime gireceğiz' dedi.

Eskişehir’e giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl Teşkilatı ile bir araya geldi ve açıklamalarda bulundu.

SEÇİME YALNIZ BAŞIMIZA GİRECEĞİZ

Mayıs ayında yapılan seçimlerde ittifak sisteminin başarılı olmadığını belirten Akşener, “An itibariyle seçime yalnız başımıza seçime gireceğiz ” dedi.

''BOYUN VE KİLON KAÇMIŞ GÖRECEĞİZ''

Seçimlerde uygulanan ittifak sistemi ile başarı elde edemediklerini ve 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yalnız gireceklerini belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şu ifadeleri kullandı: “Bizim bu seçimlere kendimizin ne olduğunu anlatmak ve Eskişehir başta olmak üzere seçim kazanmak ve bu seçimin sonucunda yaptığımız icraatler ile partimizi 2028’de iktidara getirmek gibi bir hedefimiz var. Bu hedefle ilgili olarak elbette zorluklar çekeceğiz. Elbette iftiralara uğrayacağız. Elbette hakaretler yiyeceğiz. Ama umursamayacağız. Çünkü biz alışkınız. Suriyeli kardeşlerimizi gayet mutlu bir biçimde ülkelerine geri döndürmek için bile bu ülkenin demokrasisinin değişmesinin önüne geçmek için bile biz iktidar olacağız. Olmak zorundayız. Seçimi kazanmak için ittifak sisteminin başarılı olmadığını gördük. An itibariyle özü başımıza yalnız başımıza seçime gireceğiz. Göreceğiz.koyun kaçmış, boyun kaçmış, kilon kaçmış hep beraber göreceğiz.”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Işık 06 Ekim 2023 00:53

Baraj düşmeseydi meclise bile giremeyecek olan İyi parti ,boyunun ölçüsünü almıştı ama yerel seçimlerde sanırım belgesini almak istiyor.İttifak yapmak zorunda değildi,tek başına seçime girmesi en doğal hakkıydı ama bir sene birlikte ittifak içinde ülke yönetimi için çalışan Meral Akşener in masadan kalkarken söylediği sözlerle güveni yitirmiştir,önden aday açıklamaları kendine yer kapma arayışı olabilir çünkü kazanamayacağını kendileri de biliyor

Bakmadan Geçme