Melikşah Anadolu Lisesi velileri toplantıyı erteledi!

Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, Melikşah Anadolu Lisesi'nin Fatih Anadolu Lisesi'ne taşıma kararı almasına tepki gösteren Okul Aile Birliği ve öğrenci velileri eylem kararı aldı.

Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınan karar ile Derince Fatih Sultan Mahallesi Öğretmenler Caddesi üzerinde bulunan Melikşah Anadolu Lisesi, aynı mahallede bulunan Fatih Anadolu Lisesi’ne taşıma kararı aldı.

EYLEM KARARI ERTELENDİ

Karar ile ilgili yarın eylem yapacaklarını belirten Okul Aile Birliği ve öğrenci velileri, kendileriyle iletişime geçen Kocaeli Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış oldukları toplantı sonrasında planladıkları eylem kararını ertelediklerini duyurdu.

BİR KAÇ GÜN BEKLEYECEĞİZ

Derince Melikşah Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz bizimle iletişime geçmiş durumda... Gördük ki tahminlerimiz doğrultusunda kaymakamımız, valimiz, il milli eğitim müdürümüz, ilçe milli eğitim müdürümüz konudan haberdar olduklarını ve konuyu 30 Mayıs 2022 tarihinde görüşmek üzere karar almış durumdayız. Bize sadece olumlu bir kararla dönüleceği kanaati oluştuğundan zaten sayın valimiz ve milli eğitim müdürümüzün bizi mağdur etmeyeceği yönündeki temennimiz nedeni ile bir kaç gün bekleme ve basın açıklamasını erteleme kararı almış bulunmaktayız" ifadelerine yer verildi.  

 .

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme