Manga konserinin maliyetini kim ve neden karşılıyor?

Manga Grubu, Cumhuriyet'in kuruluşunun 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 41 Burda AVM Açık Otopark'ında 29 Ekim Perşembe günü saat 20.00'de arabalı konser ile İzmit'teki ayrıcalıklı ve çok az sayıdaki kişi ile buluşacak.

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Rock Müziği’nin önemli gruplarından Manga, İzmit’te sahne alacak.

29 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de 41 Burda AVM Açık Otopark’ında arabalı konser etkinliği ile Cumhuriyet Bayramı kutlanacak.

Covid-19’a rağmen!...

İzmit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Cumhuriyet Bayramı, 41 Burda AVM Açık Otopark’ında park- et seyret şeklinde yapılacak olan Manga konseriyle pandemi sürecine dikkat edilerek kutlanacak. Cumhuriyet’in 97. yılında, yaşanılan Covid-19’a rağmen tüm önlemler alınarak gerçekleştirilecek olan arabalı konser etkinliği ile İzmitliler sosyal mesafeli şekilde kutlamalarını gerçekleştirecek.''

41 Burda AVM Açık Otopark’ında gerçekleştirilecek konserde içeriye sınırlı sayıda aracın girebileceği düşünüldüğünde konseri çok az sayıda kişinin izleyeceği ve içeriye kimlerin girebileceği tartışmaya başlanırken bir başka soru işareti de Manga Grubu'nun konser maliyetinin kimler tarafından ve neyin karşılığında karşılanacağı oldu.

Manga Grubu'nun konserini kim ve neyin bedeli olarak karşılıyor?

İzmit esnafı, İzmitli iş adamı büyük ekonomik kriz ile boğuşurken Manga Grubu'nun konserini kim ve neyin bedeli olarak karşılıyor?

Şimdi İzmit'te herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

Bakmadan Geçme