Maçta olay! Futbolcu bira şişeleri ile darp edildi

1.    Amatör Lig B Grubu'nda Kavaklı Stadı'nda oynanan Seka Doğanspor – Çubuklu Balaspor maçının son anlarında yaşanan olaylar ile ilgili Çubuklu Balaspor Kulübü'nde yönetim adına Başkan Abdullah Malçok önemli açıklamalarda bulundu.

Amatör Lig B Grubu’nda Kavaklı Stadı’nda oynanan maçın 90+2’nci dakikasında kırmızı kart gören Çubuklu Balaspor’un kalecisi Mert Yiğit Karamak oyundan çıkarken Seka Doğansporlu taraftarların saldırısına uğramasına tepki gösteren Çubuklu Balaspor Kulübü’nde yönetim adına Başkan Abdullah Malçok’un, yönetim adına yaptığı açıklama ise şu şekilde:

SPOR KAMUOYUNA
“09.01.2022 tarih, saat 17.30’da Kavaklı Stadı’nda oynanan Seka Doğanspor – Çubuklu Balaspor 1. Amatör Küme B Grubu maçının sonuna doğru istenmeyen olaylar yaşanmıştır. Maçın başlaması ile beraber kale arkasında bulunan bir takım kişiler, ‘Annesi de maçı seyretmekte olan’ Çubuklu Balaspor kalecimize maç sonuna kadar en ağır küfürleri etmişlerdir. Maçın bitmesine iki dakika kala yaklaşık 40-50 kişilik bir grup, rakip futbolcular ile birlikte sahaya girmiş, futbolcu ve yöneticilerimize ellerindeki bira şişeleri ile saldırıp ağır darp etmişlerdir.

KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ
Kalecimiz şuurunu kaybetmiş beyin sarsıntısı şüphesi ile hastaneye kaldırılmıştır. Sporun kardeşlik ve centilmenlik ruhuna aykırı hareket eden Seka Doğanspor taraftarları ve bir kısım futbolcularının bu davranışı bizi derinden yaralamıştır. Konunun birinci derecede takipçisi olacağımızı, tüm sorumluların gereken cezayı alması konusundaki hassasiyetimizi ve rakibimize verilecek olan sportif cezanın boyutuna göre hareket tarzımızı belirleyeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme