Kozi: At gözlüğünü çıkartacak biri varsa o da sensin!

Mayıs ayı meclis toplantısında, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın'ın AK Partili meclis üyesi Muharrem Tutuş'a yönelik sözlerine CHP'nin tanınmış isimlerinden Özgür Kozi'den tepki geldi. 

İzmit Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında AK Partili meclis üyesi Muharrem Tutuş’un, İzmit Belediyesi tarafından tarımsal kalkınmaya destek olacak mısır silajı projesiyle ilgili olarak yanlış matematik hesabıyla eleştiride bulundu. 

SİZLER AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞSINIZ
Tutuş’un yaptığı hesabın Çayırköy Mahallesi’nde 13 dönüm arazide başlayan ilk mısır silajı ekimi için olduğunu belirten İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın’ın, “Sizler at gözlüğü takmışsınız. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüzde ziraat mühendisi arkadaşlarımız var. Siz mali müşavirsiniz, herhalde mısır uzmanı değilsiniz. Silaj uzmanı da değilsiniz” sözlerine Özgür Kozi’den de tepki geldi.

AT GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKARTACAK BİRİ VARSA O DA SENSİN

CHP’nin tanınmış isimlerinden Özgür Kozi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Resmiyette belediye başkan yardımcısı, aslında diktatör tarafından görev ve yetkileri elinden alınmış protokol şefidir Dilek Yalçın! At gözlüğünü çıkartacak biri varsa o da sensin, Muharrem Tutuş değil! CHP’li yöneteciler ve üyeler senin belediye başkan yardımcısı olmanı hiç istemediler ya da sen kendini gerçekten belediye başkan yardımcısı olarak mı görüyorsun?” ifadelerine yer verdi. 

Bakmadan Geçme