KOSİD'den güreşçilere muhteşem iftar!

Kısa adı KOSİD olan şehrimizin etkin sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Sivil Toplum Gönüllüleri Derneği kentimizde bir ilke imza attı. KOSİD şehrimizin güreş camiasını bir iftar organizasyonunda bir araya getirdi. Güreşi bırakmış bir çok eski başpehlivandan yeni güreşenlere kadar yüzün üstünde pehlivanın katıldığı iftar programında güreşin efsane isimlerinden Ahmet TAŞÇI ve bir çok isim onur konuğu olarak katıldı.

Ayrıca iftara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan AYAZ, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin YILDIRIM, Sivil Toplum Şube Müdürü Samet ŞENGÖZ Kocaeli Güreş İl Temsilcisi Yusuf YÜKSEL, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı ve derneğin onursal üyesi Ramazan TUNA ve bir çok misafir de katıldı.

KOCAELİ GÜREŞ İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

Başkan Hüseyin ÖZ konuşmasında : “Bu program Kocaeli için önemli bir program. Kocaeli yıllar yılı er meydanlarına çok önemli isimler çıkartmış, o isimler de Kocaeli’ne her güzel ödüllerle dönmüştür. 2 altın kemer sahibi Ahmet TAŞÇI bu gün onur konuğumuz. Yine aramızda onlarca başpehlivan var. Güreşe ömrünü vermiş bir çok sporcumuz bizi kırmayarak davetimize katıldılar. Güreş camiası adına moral ve motivasyon için çok güzel bir organizasyon oldu.

AHMET TAŞÇI : CAMİAMIZ BİR ARAYA GELDİ

Programda konuşan efsane başpehlivan Ahmet TAŞÇI : “ Bu gün bu organizasyonda eski ve yeni güreşçilerle bir araya gelmek benim için çok büyük mutluluk oldu. Ayrıca organizasyonda emeği geçen KOSİD ailesine de çok teşekkür ediyorum. Böyle bir organizasyon ilk defa yapılıyor. Kocaeli güreş adına çok önemli bir yer. Biraz önce görüşmelerini yaptık. Seka Park güreşleri 3 gün olacak. Bu konuda da boy atlamak isteyen sporcularımızın önü açılacak.” Dedi.

BAŞPEHLİVANLARA PLAKET TAKTİM ETTİLER

KOSİD, program sonrası Kocaeli’nde güreşi bırakan başpehlivanlara da plaket takdiminde bulundu. Ahmet TAŞÇI, Ramiz KAHVECİLER, Sabri GEÇER, Kadir BİRLİK, Davut ARSLAN, Bülent GÜRBÜZ, Sebahattin KANGAL, Eyüp ÜNLÜ, Mehmet YILMAZ, Sezgin YÜKSEL, Ziya ÜNLÜ, Ömer ARSLANTAŞ, İrfan ŞEN, Reşat TURGUT, Mustafa BAŞDEMİR, Murat AYDOĞDU plaket alan isimlerden oldu.

 

AYDIN DEMİR’E VEFA

Kocaeli’nin altın kemer sahibi Başpehlivan Aydın DEMİR sağlık problemleri sebebi ile programa katılamayınca KOSİD üyeleri DEMİR’in plaketini evine ulaştırdı. Aydın DEMİR duygulanarak tüm KOSİD ailesine teşekkür etti.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme