Körfez'e yeni bir işletme daha açılıyor

Körfez'in tanınmış simalarından olan Gülşen Polat öncülüğünde kurulan ve Zehra Demirbaş'ın da ortağı olduğu 'Boutique' isimli mağazanın açılışı Cuma günü saat 14.00'te yapılacak

Körfez ilçe yeni bir işletmeye daha kavuşuyor. Körfez siyasetinin önemli isimlerinden İYİ Parti Körfez İlçe yönetiminde bir dönem teşkilat başkanlığı yapan Tugay Polat’ın eşi Gülşen Polat’ın öncülüğünde yeni bir butik mağa hizmete sunuluyor. Gülşen Polat ile birlikte yine İYİ Partili isimlerden biri olan Zehra Demirbaş’ın ortak olarak hizmete alacağı ve kadın giyimi üzerine ürünlerin yer alacağı “G&Z Boutique” isimli işletme bir süredir faaliyete geçti.

DAVET TURU SÜRÜYOR
Müşterilerin kabul edildiği işletme “Boutique” isimli mağazanın resmi açılışı ise 10 Haziran Cuma günü saat 14.00’te yapılacak. Mağaza ise Türköz Petkimpark Sitesi’nde 89 F adresinde bulunuyor. Son derece kaliteli ürünlerin müşterilere sunulduğu açılışla alakalı son hazırlıklar yapıldı. Körfez ilçe başta olmak üzere tüm kent genelinden ve şehir dışından birçok tanınmış ismin de katılmasının beklendiği açılış merasimi ile ilgili İşletme sahiplerinden Gülşen Polat ve eşi Tugay Polat, bazı özel ziyaretlerde bulundu.

“EN İYİYİ SUNACAĞIZ”
Son olarak İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ile Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız’a giden mağazanın sahiplerinden Gülşen Polat ile eşi Tugay Polat, kendisini açılış programlarına davet etti. İlçe başkanı Veli Yıldız ile buluşması sırasında mağazaları hakkında bilgiler veren Gülşen Polat, “Esnaf olmanın zorluğunu bu açılış döneminde yaşadık. İşletme kurmak gerçekten meşakkatli bir durum. Bu sorumluluğu birlikte yürüteceğimiz Zehra Hanım ile birlikte müşterilerimize en iyiyi sunmanın derdindeyiz.

GÜLŞEN HANIM DAVET ETTİ
Son derece kaliteli ürünleri, ideal fiyatlarla Körfez halkımıza sunacağız. Her ne kadar mağazamız faaliyete daha önce geçmiş ise de resmi açılışımızı Cuma günü yapacağız. Sizleri ve sevenlerimizi, dostlarımızı bu özel günümüzde yanımızda görmek istiyoruz. İlginiz için teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.


 

Bakmadan Geçme