• Haberler
  • Spor
  • Kocaelispor'un saatleri yeniden düzenlendi 

Kocaelispor'un saatleri yeniden düzenlendi 

Türkiye genelindeki elverişsiz hava koşulları nedeniyle Spor Toto 1. Lig'deki maçların bir hafta kaydırılması sonrası, daha önce ilan edilen 30-35. hafta müsabaka programları yeniden düzenlendi. Ayrıca 2 Nisan'da başlayacak ramazan ayı boyunca Kocaelispor'un akşam maçlarının başlama saatleri 20.30 olarak belirlendi.


Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, 2 Nisan'da başlayacak ramazan ayı boyunca akşam maçlarının başlama saatleri 20.30 olarak belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonunun resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "11-14 Mart tarihlerinde tüm yurtta etkili olan elverişsiz hava koşulları nedeniyle Spor Toto 1. Lig'in 29. haftadan itibaren 1 hafta kaydırılması sonrasında, daha önce ilan edilmiş olan 30 - 35. hafta müsabaka programları yeniden düzenlenmiştir. 2 Nisan'da başlayacak Ramazan ayı boyunca akşam maçlarının başlama saatleri 20.30 olarak belirlenmiştir. 19-20 Nisan'da oynanacak 33. hafta maçlarının saatleri aynı günlerde yapılacak ZTK Yarı Final 1. karşılaşmaları dikkate alınarak yeniden düzenlenmiştir. Ramazan Bayramı'na denk gelen 35. hafta maç programında da bazı değişiklikler yapılmıştır" ifadelerine yer verildi.  

Yeniden düzenlenen Spor Toto 1. Lig 30 - 35. hafta maç programları şöyle:

 

 

 

Bakmadan Geçme