Kocaelispor taraftarına deplasman yasağı!

Kocaelispor'un bu Cumartesi günü Uşak 1 Eylül Stadı'nda Uşakspor ile oynayacağı maça taraftar yasağı geldi. Uşak Valiliği tarafından 'can güvenliğinin sağlanamayacağı' nedeniyle taraftarlara getirilen deplasman yasağına ise Hodri Meydan Taraftarlar Derneği tepki gösterdi.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Uşakspor - Kocaelispor müsabakası için Kocaelispor'a ayrılan 305 kişilik kontenjana yasak getirildiğini duyurdu.

DEPLASMANIMIZA YASAK GETİRİLMİŞTİR

Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada "Uşak Valiliğinin almış olduğu karar doğrultusunda, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Uşakspor - Kocaelispor müsabakası için tarafımıza ayrılan ve hakkımız olan 305 kişilik kontenjan dahilinde, Uşak’ta can güvenliğimizin sağlanamayacağı bugün itibarıyla tarafımıza bildirilerek deplasmanımıza yasak getirilmiştir.

DÜNYANIN HER YERİNDE PARMAKLA GÖSTERİLEN!

Hodri Meydan Taraftar Grubu, sadece Türkiye’de değil, dünyanın her yerinde parmakla gösterilen, içinde futbol sevgisi olan her kesim tarafından bilinen, kendine nasıl adım atılırsa karşılığını öyle vererek yakışanı yapan ve bugüne kadar gittiği hiç bir deplasmanda takımına ya da kendisine zarar gelmediği sürece rakip takım seyircisiyle münakaşaya girmeyen büyük bir camianın, Türkiye’de bulunan tribünler arasında en güzide taraftar gruplarından bir tanesi olarak hafızalarda yer etmektedir.


DEPLASMAN HAKTIR, ENGELLENEMEZ!"
Bugüne kadar Uşakspor ve taraftarları ile hiçbir münakaşamızın olmadığı halde, tarafımıza getirilen, takımımızdan taraftarımızı mahrum bırakma kısıtlaması bizleri oldukça üzmüş ve şaşkınlığa uğratmıştır.Buradan; Kocaeli Valimiz Sayın @SeddarYavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @tahirbuyukakin ’a, haftasonu oynayacağımız Uşakspor - Kocaelispor müsabakası için, Uşak Valiliği ile iletişime geçerek, Kocaelispor taraftarlarının Uşak’ta, Kocaeli’ye ve Kocaelispor’a yakıştığı şekilde deplasmana gidileceğini iletmelerini ve bu durumu çözüme kavuşturmalarını talep ediyor, “deplasmanların her takımın taraftarlarının hakkı olduğunun bilinmesini istiyoruz.” 

Bakmadan Geçme