• Haberler
  • Spor
  • Kocaelispor kongreye mi gidiyor! İmzalar 300'ü geçti!

Kocaelispor kongreye mi gidiyor! İmzalar 300'ü geçti!

Kocaelispor'da kongre kararı alınabilmesi için Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Ayhan Orhan tarafından başlatılan ve şu an Aytunç Çetinbaş tarafından sürdürülen imza kampanyasında son sayı 320 oldu.

Kocaelispor'un TFF 2.Lig'e düşmesinin ardından istifa etmesi beklenen ancak görevinde devam kararı alan Kulüp Başkanı Engin Koyun'a tepkileri çığ gibi büyüyen taraftarların kulübün olağanüstü genel kurulu gitmesi için başlattıkları imza kampanyası hedefine ulaşıyor. Kulüp üyelerinin kongre kararı için sürdürdüğü imza kampanyası devam ediyor. Ayhan Orhan öncülüğünde başlatılan imza kampanyasında 320 imza toplandığı ilan edildi.

İNANDIK VE BAŞARDIK!

Orhan'ın Aytunç Çetinbaş’a devrettiği görevde sosyal medya hesabı aracılığıyla son imza sayısını duyuran Çetinbaş, “İNANDIK VE BAŞARDIK! @ayhanorhan41 öncülüğünde başlatılan imza kampanyasında tabiri caizse kapı kapı dolaşıp şehrin dört bir yanından destekle nihayet amaçladığımız sayıya ulaştık.Güncel imza sayımız an itibariyle 320 oldu.

MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ
Bu sayının yetersiz olacağını iddia eden yönetime sözümüz siz kaç istiyorsanızoraya kadar gideceğiz! Biz bu savaşta haklıyız ve sonuna kadar da mücadeleye devam edeceğiz. İmza almaya yarın ve sonraki günlerde de aynı şekilde devam edeceğimizi tekrar belirtmek istiyoruz.Taraftar kongre istiyorsa o kongre bir şekilde yapılacak” ifadelerine yer verdi. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme