Kocaelispor için çok kritik maç 

11 yıl aradan sonra yükseldiği TFF 1'inci Lig'de özellikle son haftalarda çok başarısız sonuçlar alarak hayal kırıklığı yaratan Kocaelispor, bugün kendi sahasında çok zor ve önemli bir maçı çıkıyor. 

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Ligde 19 maçta topladığı 24 puanla 12’nci sırada bulunan ve küme düşme hattına çok yaklaşan Kocaelispor, bu akşam saat 19.00’da Kocaeli Stadyumu’nda Ankaragücü’nü ağırlayacak. Geçen yıl Süper Lig’den düşen Ankaragücü, halen 19 maçta topladığı 39 puanla 2’nci sırada ve sezon sonunda yeniden Süper Lig’e dönmenin hesaplarını yapıyor. Kocaelispor bugünkü maçı da kaybederse,  bu haftanın sonunda kendisini düşme hattı içinde bulabilir. 

BENHUR YOK, DİNO BELKİ! 
Bu akşam ki maçta Kocaelispor’un hücum hattındaki en önemli isimlerinden Benhur Keser, cezası nedeniyle yer alamayacak. Sakatlığı yüzünden uzun süre takımdan ayrı kalan golcümüz Dino ise iyileşti ve Büyük olasılıkla bugün yeniden takımdaki yerini alacak. Kocaelispor’da Cisse’nin durumu belirsiz... Bazı yeni transferlerin de bu akşam kadroda yer almaları bekleniyor. Maçı, İstanbul Bölgesi üst klasman hakemlerinden Çağdaş Altay yönetecek. Kocaelispor-Ankaragücü maçı saat 19.00’dan itibaren BEINSPOR kanalından ve TRT SPOR’dan canlı yayınlanacak.  
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN