Kocaelispor'dan Manisa FK maçı hakemlerine büyük tepki!

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında oynanan maçta Manisa FK'ya deplasmanda 2-1 mağlup olan Kocaelispo 'maçın hakemlerine tepki göstererek maçta Kocaelispor'un verilmeyen penaltılar için açıklama istedi.

Kocaelispor, 1’inci Lig’in 18’inci haftasında deplasmanda  Manisa FK’ya 2-1 mağlup oldu. Maçta 2 golü ofsayt nedeniyle ve 1 de penaltısı VAR uyarısıyla iptal edilen Kocaelispor, sosyal medya hesaplarında "Adaletiniz VAR mı?" başlığıyla bir açıklama paylaştı.

TFF'Yİ GÖREVE DAVET ETTİLER

Kocaelispor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Türkiye'de yaşayan taraflı tarafsız tüm futbolseverler büyük bir heyecanla kulübümüzün Süper Lig'e çıkacağı günü beklemektedir. Ama ne yazık ki tırnaklarımızı kazıyarak geldiğimiz bu günlere, sebebini bilmediğimiz şekilde Kocaelispor'a kimler tarafından ve neden yapıldığını anlayamadığımız bir senaryo çizilip, oynanmaktadır. Bugün, deplasmanda oynadığımız Manisa FK müsabakasına kadar, sezon başından bu yana aleyhimize yapılan onlarca hataya rağmen sustuk. Ama artık asla ve asla susmayacak ve hakkımızı aramaktan bir adım geri durmayacağız. Üzerimize oynanan oyunlara karşı artık susmayacağımız gibi, yapılacak en sert açıklamayı yapacağız, alınacak en sert tedbirleri alacağız. Ama öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bugün oynadığımız müsabakada attığımız golün ofsayt sebebiyle sayılmamasının, aynı zamanda ofsayt çizgisinin neden çekilmediğinin, oyuncularımızı Douglas Tanque ve Christian Kouakou'nun ceza sahası içerisinde apaçık şekilde düşürülerek hakkımız olan penaltılarımızın verilmeyişinin izahatini istiyoruz. Şu andan itibaren tüm yetkililerden sorularımıza cevap bekliyor ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu bu maçın incelenmesi nezdinde göreve davet ediyoruz." 

BAŞKAN ENGİN KOYUN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Kocaelispor’un, maruz kaldığı hakem hatalarına  sessiz kalmamak ve tepki göstermek amacıyla bugün saat 11.00’de Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme